Fluor-ba mi olyan nagy szám amiért sokan szeretik?
énekelni nem tud,
próbálkozik a rappel ,de az sem megy neki
akkor miért kedvelik sokan?
16:49 köszönöm a véleményedet:)
és a többi építő jellegű kritikát is:D
Igazából csak azt nem értem mindebben, hogy még a humora is olyan szinten erőlétetett és FOS, hogy elmondani sem tudom.
Mondjuk mi simán szoktuk partiban hallgatni a számait (mondom ezt úgy, hogy főként free-jazzt, kortárs klasszikust és powernoise/terrorcore zenéket hallgatok és játszok), mert az TÉNYLEG vicces, ahogyan próbál vicces lenni.
Haha. kivi vagyok te miket hallgatsz. Mert a beszűkült hozzáállásod alapján feltételezem, hogy ugyanúgy popzenét, csak mondjuk metálban (Metallica, ilyesmik). A popzene is lehet tökjó, meg szar is. Ennek semmi köze ehhez.
Meg amúgy sem értem, mi az, hogy sajnos. LoL. SZörnyű hely a világ, amiért mindenki azt meri hallgatni, ami neki bejön. Horror.
nem. uccsó előtti rosszul gondolod, a mai világban az emberek nagyon befolyásolhatóak ,és ezért sok ember hallgatja ugyanazt a zenét ,mert egymástól látják, óvodába már megkezdődik a káromkodás ,mert ezt is egymástól tanulják ,még olyan gyerek is elkezd káromkodni aki otthon nem szokott.
mondjuk úgy az emberek azt hallgatják amit a többi:)
Mert valaki (pl.ő maga) kitalálta, hogy most nagyon menő, a sok, könnyen befolyásolható fiatal meg megy kikövezett úton.
Szerintem inkább banális és idegesítő alak, cseppet sem vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!