Michael Jackson . Legenda örökre?
16:41-es egyetértek!!! Szerintem csak irigylik Michaelt...
Most oszintén, mondja már meg valaki, hogy miért lehet utálni Michael Jacksont? Annyi jót tett a világgal, lépten-nyomon. Amikor megvádolták pedofíliával akkor is azért tette át a tárgyalásokat egy másik szegény városba, hogy azzal a felhajtással is segítsen nekik pénzhez jutni! Pedig normál embernél már betelt volna a pohár!
Biztos vagyok benne, hogy Michael egy igazi angyal volt emberi testbe bújva, annyira jó volt a rossz sorsa ellenére is! Ja, és az angyalok is gyerekek, Michael meg orok életére gyerek maradt... Eskuszom, saját magamat látom benne, olyan a lelkem mint az ové, az érzéseim... Mindig szeretni fogom! Nagyon kevesen vannak, akik megértették ot, és még kevesebben, akik megértették a szeretetét... A gyermekeken kívul talán senki!
Michael egy orok legenda a gyerekeket meg sajnálom, hogy már talán senki nem fog veluk olyan sok jót tenni mint Michael :(
Ahogy így olvasgatom a válaszokat,némelyik eléggé elszomorító:(Miért hisztek a médiának?Ők mindig csak a szenzációt írják meg,meg a hazugságokat.Teljesen elferdítik a valóságot.Amikor Michael Pesten volt 94-ben,és kifizette a májbeteg kisfiú kezelését,akkor is csak azt írták h:"Májat találtak a beteg kisfiúnak."de azt h ki finanszírozta még véletlenül sem írták meg:(Én imádom Michael-t,imádom a zenéjét,a táncát,a stílusát,csodálom mint embert,sztem egy nagyszerű ember és apa volt,és van is.Megértem ha vkinek nem jön be a zenéje,"Kinek a pap,kinek a papné",de kérlek titeket,h ne szidjátok már szegényt!!nem volt pedofil,nem fehérítette a bőrét,nem akarta megölni a gyerekét!!ezek mind hazugságok!a legnagyobb valaha élt előadóművész volt,és örökké az is marad,mert a rajongók szívében örökké él!amikor megtudtam h eltávozott közülünk,teljesen összetörtem,sírtam 3napig,és mind a mai napig megsiratom:(
egyébként nem értek egyet az előző oldalon vmelyik válasolóval,aki azt írta h az "anti-Jacko fanok többen vannak mint a Jacko-fanok".sztem meg 10szer többen vagyunk MI,akik imádják őt!:)csak olvasgassatok utána pl.youtube-on h hány ezer komi született az ő videói alatt.amikor meghalt a google is leállt,mert annyina kerestek rá a szörnyű hírre.a Twitteren néhány perc alatt több száz ezer komi született.na ennyit erről:)
MICHAEL ÖRÖKRE LEGENDA MARAD!
U.I.:Lécci ne Jacko-zzatok le,az a gúny neve volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!