Mit gondoltok Robert Pattinsonról? Jó pasi?
Már írtam ide. De még jobban kiszeretném fejezni, hogy egyszerűen annyira imádom és majd megveszek érte, hogy el sem lehet hinni!!!
Pár nappal ezelőtt mentem haza és a villamoson beült elém egy srác velem szembe.. És én akkor azt hittem helybe meghalok.. Teljesen úgy nézett ki mint Rob és ezt tudta is mert úgy csinálta meg a haját, mint ahogy Robnak volt a Twilightba.. Szóval mindene a helyén volt.. Erre szerintem látta, hogy majdnem kibújok a bőrömből és mosolygott egyet.. Hát én akkor megmondtam, ha egy pszichopata elmebeteg megkínozna se érdekelne és már szép halálom lenne.. Kb. azon gondolkodtam, h megkérem a srácot hagy fotózzam le... Életre szóló élmény volt.. :D
nem a világ legszexibb pasija, de valami annyira megfogott benne (és nem az Alkonyatos szerepe), hogy nem tudok betelni vele...
nekem itt nagyon tetszik:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!