Mit gondoltok Robert Pattinsonról? Jó pasi?
Ti a karakterbe vagytok belebuzulva amit eljátszottak:D
(Gondolom én, mert pl. a Cedric szerepénél fel sem tűnt nektek vki azt írta, meg itt jobban kivan cicomázva az arca a könyv miatt úgyanis Bella is megmondja ember nincs aki ilyan szép:D)
Nem akartam senkit megbántani, vagy vmi.
Nekem a karaktere is bejön, meg emberként is:D
nagyon helyes pasi, és én büszke vagyok arra, hogy már a twilight előtt is ismertem, és az alkonyatot is olvastam a film előtt.
engem eléggé zavar ez a nagy twilight mánia mert szerintem a "rajongók" egy része csak divatból szereti...
Little Ashes-t láttátok?? Abban is Robert a főszerplő...És hát mit is mondhatnék, egyáltalán nem úgy néz ki, mint az alkonyatban, de nekem ebben is bejött!! Simán a mozdulatai, a arckifejezése.. Áhh ♥ olvadok!!
Meg most forgatja a Remember Me-t áhh abba olyan nagyon nagyon helyes!!! =) És még a hangja is milyen szép már?!
Egyfolytába a Never Think-et meg a Let Me Sign-t hallgatom.. =) I Love R.P.
Szerintem is nagyon helyes (L) :) és én is ismertem már az alkonyt előtt is a Harry Potter 4-ből és szerintem abban is helyes volt :D
De szerintem még Jackson Rathbone is helyes :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!