Mit gondoltok Robert Pattinsonról? Jó pasi?
2009. júl. 22. 15:19
1/49 anonim válasza:
Szerintem nagyon jólnézki nekem bejön:D
16/L
2/49 anonim válasza:
Nekem inkább Taylor jön be de ő se rossz :D
3/49 anonim válasza:
Szerintem nem jó pasi. Menyét feje van:D
4/49 A kérdező kommentje:
menyét XD
én imádom
2009. júl. 22. 15:49
5/49 A kérdező kommentje:
am Taylor se rossz de őt sajnos keveset mutatják...mondjuk nekem Edward jobban bejön..a menyét XD
2009. júl. 22. 15:53
6/49 anonim válasza:
Nem jó pasi és még rosszabb színész. De mint ember amit hallottam, szimpatikus, nem ő akarta és utálja is ezt az érthetetlen felhajtást. De mindegy, 10 év múlva már úgyse tudjuk ki ő, használja ki az együgyű lányokat és éljen boldogan belőle utána.
7/49 A kérdező kommentje:
sztem jó színész és jó pasi de én meg 1 együgyü lány vagyok mert az is igaz h ha nemlátom az Alkonyat című filmet akk azonnal aztmondtam volna h:
FÚJ KIEZ XD...de láttam és bejön:D
2009. júl. 22. 16:09
8/49 A kérdező kommentje:
am 10 év múlva is fogom tudni ki ő..mert a se DVD-t se a könyvet nemfogom kidobni...
2009. júl. 22. 16:12
9/49 anonim válasza:
Szerintem ő is buzeráns!(Jó pár filmben volt is ilyen jelenete!)
10/49 anonim válasza:
Én vagyok a második aki taylort szertixD
Most jön majd a New Moon már most is 300000 a pulzusom hacsak rágondolok is h félmesztelen lesz (l).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!