Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Bill meg Tom Kaulitz jó pasik...

Bill meg Tom Kaulitz jó pasik lettek szerintetek?

Figyelt kérdés

Bill:

GdSn0jrYuqw/T73q1g5qU6I/AAAAAAAAAVw/j_PShImrh7E/s1600/bill-kaulitz-2012.jpg

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Tom:

(Billel): [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Hát Tom szerintem még tűrhető, de Bill hasonlítani kezd a Lakatos Márkra nem???

Lakatos Márk:

[link]

2012. júl. 27. 16:53
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Hát nem tom h melegek-e de láttátok azt a tetkót Bill kezén??? Hát ez szerintem nagyon hülye döntés volt :S

am régebben nekem nagyon bejöttek h olyan kis cukik voltak de Bill mostanában vmi okádék Tom meg annyira beképzelt h irritál!!!

2012. júl. 31. 19:41
 12/20 A kérdező kommentje:

Amúgy alapból egyik sem egy csúnya gyerek, de annyira elrondítják magukat(főleg Bill), hogy el se hiszem xd

Ja és arról hallottatok, hogy nem lesz több albumuk mert George és Gustav eltűnt??? :O

2012. júl. 31. 19:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Az arcuk valóban nem csúnya,ez tény,csak bohócot csinálnak magukból.

Ez olyan mint amikor láttam az AFC énekesét valami Peti vagy Tomi...nem is ez a lényeg,hanem hogy nem volt kifestve,a haja hátravolt téve fullcap alá,naturba volt.Olyan jól nézett ki basszus.A máz alatt egy tök helyes pasi van.Szép nagy kék szemek,pici fitos orr,húsos ajkak...:)nagyon meglepett.És akkor hülyét csinál magából...

2012. júl. 31. 23:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Georg és Gustav eltűnt ? Ezt hogy érted ? Amúgy én gondoltam hogy nem lesz több album, már mióta húzzák és sehol semmi. Amúgy tényleg elrondítják magukat. Tom még csak kinéz valahogy, de Bill már nagyon brutál, az a sok karika mindenütt és azok a tetkók, a legutóhbi tényleg FOS, rajta kívül nem tetszik másnak szerintem.
2012. aug. 1. 09:06
 15/20 A kérdező kommentje:

Áhh szerintem megszedték magukat, kint élnek Los Angeles-be,

tele vannak pénzzel, dolgozniuk sem kell... szerintem nem lesz több album valószínű ezért :S

2012. aug. 2. 18:17
 16/20 anonim ***** válasza:
Mi a... O.o Hát én ezek szerint eléggé lemaradtam... Nekem eddig is tetszettek, és mindig is fognak. Aranyosak, bár Bill sokkal szexibb lenne ,egy-két minusz pc -vel. Így túl sok. Sajnálom, hogy így elszálltak. Imádtam a zenéjüket, remélem nem kell csalódni...:/
2012. aug. 8. 15:53
 17/20 anonim ***** válasza:
Tokeletesek
2012. aug. 13. 19:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Még jobban tetszenek mint régen, pedig már akkor is jók voltak. De most Bill egyszerűen fantasztikusan néz ki, jól áll neki a szőke, a piercing, meg a borosta. És a tetkója is nagyon tetszik. Tom sem rossz, de nekem stílusban inkább Bill az ideál, meg mintha Tom picit meg lenne hízva.

Lakatos Márk meg egy igen undorító képződmény, nem értem, hogy jött ő ide.

2012. szept. 28. 16:43
 19/20 momsz6 ***** válasza:
Háát. Tom még néz ki valahogy, de Bill... :s Szóval Tomnak szerintem lenne esélye néhány nőnél, de az a baj vele, hogy nagyon nagyképű és a cicababákra bukik... Most mondjátok meg na.. Hogy oda ne rohanjak :DD
2013. júl. 11. 13:40
 20/20 Molnár Anna Emma válasza:
Imádom Tom-ot!! Bill régen jobban nézett ki sztem. Bár imádtam a régi és a mostani Tomot is imádom!! :) <3 (bár a régi raszát jobban bírtam!! :))
2013. nov. 9. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!