Bill meg Tom Kaulitz jó pasik lettek szerintetek?
Bill:
GdSn0jrYuqw/T73q1g5qU6I/AAAAAAAAAVw/j_PShImrh7E/s1600/bill-kaulitz-2012.jpg
Tom:
(Billel): [link]
Hát Tom szerintem még tűrhető, de Bill hasonlítani kezd a Lakatos Márkra nem???
Lakatos Márk:
Hát nem tom h melegek-e de láttátok azt a tetkót Bill kezén??? Hát ez szerintem nagyon hülye döntés volt :S
am régebben nekem nagyon bejöttek h olyan kis cukik voltak de Bill mostanában vmi okádék Tom meg annyira beképzelt h irritál!!!
Amúgy alapból egyik sem egy csúnya gyerek, de annyira elrondítják magukat(főleg Bill), hogy el se hiszem xd
Ja és arról hallottatok, hogy nem lesz több albumuk mert George és Gustav eltűnt??? :O
Az arcuk valóban nem csúnya,ez tény,csak bohócot csinálnak magukból.
Ez olyan mint amikor láttam az AFC énekesét valami Peti vagy Tomi...nem is ez a lényeg,hanem hogy nem volt kifestve,a haja hátravolt téve fullcap alá,naturba volt.Olyan jól nézett ki basszus.A máz alatt egy tök helyes pasi van.Szép nagy kék szemek,pici fitos orr,húsos ajkak...:)nagyon meglepett.És akkor hülyét csinál magából...
Áhh szerintem megszedték magukat, kint élnek Los Angeles-be,
tele vannak pénzzel, dolgozniuk sem kell... szerintem nem lesz több album valószínű ezért :S
Még jobban tetszenek mint régen, pedig már akkor is jók voltak. De most Bill egyszerűen fantasztikusan néz ki, jól áll neki a szőke, a piercing, meg a borosta. És a tetkója is nagyon tetszik. Tom sem rossz, de nekem stílusban inkább Bill az ideál, meg mintha Tom picit meg lenne hízva.
Lakatos Márk meg egy igen undorító képződmény, nem értem, hogy jött ő ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!