Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy lehet utálni Selena...

Hogy lehet utálni Selena Gomezt? Ki az az ember aki képes rá?

Figyelt kérdés
Hogy????

2012. júl. 15. 11:48
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
olyan sok szerencsétlen ember van istenem..akkor utáljatok már valakit ha elértétek azt amit ő is legalább.. -.-" utáljátok , utáljátok. le*szarom nem leoltogatást kértem. csak normális válaszokat -.-
2012. szept. 30. 15:58
 22/33 anonim ***** válasza:
95%

ezt bírom baz.. ''majd ha elértétek amit ő'' na először is.. nem mindenki álma, hogy a média által kreált ürülék legyen... másodszor fogalmad sincs ki ír itt választ, szóval nem feltételezheted azt senkiről sem, hogy egy szerencsétlen aki nem csinál semmit... közbe lehet, hogy híres ember... na ennyit erről.

a kérdésed:Hogy lehet utálni Selena Gomezt? Ki az az ember aki képes rá?

a válaszokat megkaptad, leírták miért utálják, de neked ez nemtetszik. pedig a kérdésre válaszoltak, és ezér küldöd a lepontozásokat... szégyen baz+! látszik.. ez a mai generáció... ilyen példaképek kellenek neked mint ez a Selene?... szép... komolyan..

2012. szept. 30. 18:22
 23/33 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező szánalmas vagy.

Választ kaptál a kérdésedre,de nem éppen azt kaptad válaszul amit vártál,ezért lepontozol minket.

Selena tulajdonképpen mit ért el? Azt,hogy a média "celebet" csinált belőle?

Jól van kérdező...

(Csak remélni tudom,hogy mire gyerekeid lesznek addigra megváltozz!)

2012. okt. 1. 09:42
 24/33 anonim ***** válasza:
82%
Ne gondolkozzatok abban, hogy a kérdezőnek milyen gyereke lesz, még ő maga is gyerek... majd felnő!:)
2012. okt. 1. 13:58
 25/33 anonim ***** válasza:

Szerintem előbb lesz gyereke,mint,mielőtt felnőne. :P

Elmegy egy buliba kirittyentve,aztán szia! Eldicsekedhet vele a barátnőinek,hogy ő már nagylány,csak éppen védekezni felejtettek el. Aztán az "apa" persze lelép,a gyerek meg siralmas módon lesz felnevelve...

2012. okt. 1. 15:16
 26/33 anonim ***** válasza:

"Tök mindegy, hogy milyen szép/okos/kedves/aranyos/tehetséges valaki, mindig lehet benne találni kivetnivalót és ezt a rosszmájúbbak ki is használják."

Én ezt szeretném kikérni magamnak. (Csak a saját nevemben, mert tényleg van sok olyan ember, akikre a következőek nem vonatkoznak.) Szép? Kedves? Aranyos? Ti ilyenek alapján választotok kedvenc énekest? A felsoroltak közül az érdekel egyedül, hogy intelligens ember-e. Akit az érdekel, hogy szép, az kb. ugyanolyan ember, mint aki azért utál valakit, mert annak zöld alsója van, és innentől egy szinten van azokkal, akikről kérdezi, hogy hogy tudják utálni pl. Selena Gomezt.

Selena Gomezről:

Én egyetel számát ismerem, pontosabban egyetlen számáról tudom, hogy ő énekli. Love You Like A Love Song a címe. Selena szép lány, ha ez számítana valamit! A hangja szerintem nagyon jó, és irigylésre méltó, nagyon jól tud énekelni. viszont azt a dalt én példának szoktam használni (gyakorlatban már többször megtettem) a gagyi dalszövegekre. "Szeretlek, mint egy szerelmes dal?" Ez azon az értelmi szinten van, mint hogy: "Éhes vagyok, mint egy krumplis tészta." Mi ez? Ezt nevezik dalszövegnek? Szóval a szöveget marha gagyinak tartom, és a zene is az a tipikus zene, ami minden pop szám alatt van (nem a pop zenét szidom, vannak változatos zenéjű pop számok, csak ritka).

NEM UTÁLOM SELENA GOMEZT!!

Az égvilágon semmi bajom vele, csak az imént említett dal szövegét tartom iszonyú gyermetegnek, de maga a dal fülbemászó, énekelhető, nyilván egy gyors slágergyártási folyamat eredménye, és ennek a szerepnek maximálisan eleget tesz, tehát elérték, amit akartak, le a kalappal. És ne mondjátok, hogy írjak jobbat, mert minek? Én nem akarok énekes lenni, és igenis megítélhetem ezt enélkül is, mert én vagyok a közönség, elvileg nekem szánja.

Magával az emberrel semmi bajom, hiszen csak ezt az egy dolgot ismerem vele kapcsolatban, ezt hangsúlyoznám!

2012. okt. 23. 01:28
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

És tényleg: más szerint is idegesítő, amit írsz később Te is, de az is, akit az imént idéztem: hogy érjük el, amit ő. Minek? Én pl. tök mást akarok az élettől. És nem kell 6 hangszeren játszanom ahhoz, hogy tudjam, hogy egy zene nem tetszik.

Semmi baj nincs azzal, hogy felteszel egy véleménynyilvánítós kérdést. De lepontozod a válaszolókat? Te kérdezted, hogy nem lehet szeretni. Őszintén: számíthattál rá, hogy olyanok fognak nyilván válaszolni, akik nem szeretik. Esetleg azt gondoltad, jönnek a rajongók, és ők is mondják, hogy nem értik, amivel nincs semmi baj, de nem mondhatod, hogy nem gondoltad, hogy ide fog írni valaki, aki utálja. Minek pontozod le? Azt se tudod ki ír ide, ebben igaza van valakinek (lehet, hogy az unokatesód, vagy valaki, akit ismersz, esetleg a szerelmed, vagy egy ismert személyiség, aki tényleg zenész). Szíved joga a bunkó válaszolókat lepontozni, mert megérdemlik, ha nem tudnak kulturáltan véleményt nyilvánítani egy trágárságot és sértéseket nélkülöző kérdésre. De elég sokakat lepontoztál. Szerintem pl. én intelligensen mondtam el a véleményem, és nem szeretném, ha lepontoznál. Ellenben: nyugodtan kifejthetnéd, hogy Te mért szereted őt, vagy elmondhatnád a véleményed, és folytathatnánk kulturált vitát ehelyett a gyerekes módszer helyett. Netán valamennyit megértünk egymásból. Fura mi? Vannak ilyen emberek is, akik ezt teszik....

2012. okt. 23. 01:36
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: Ritka ember vagy,de a megnyilvánulásodból következtetve sokak számára irigylésre méltó!

Manapság marha kevés az ilyen ember,és ez elég nagy kár :S

2012. okt. 23. 09:34
 29/33 anonim ***** válasza:

01:28

"Mindenkit lehet utálni. Tök mindegy, hogy milyen..." Mindenki. Akárki. Egy ember. Nem Selena Gomez. De lehetne, akár ő is. Vagy valaki más, akit utálnak. Anafora, azaz visszautalás. Csak egyszerű szövegértés.

2012. okt. 23. 13:38
 30/33 anonim ***** válasza:

ma 09:34!!

Köszönöm szépen a dicséretet, én mindig is így gondolkodtam, furcsa számomra, hogy mások nem.

Utolsó:

Tudom, hogy nem nekem szólt a kommented, de ha nem haragszol, visszakérdeznék, mert nem értek belőle egy szót se, csak a szándékot, hogy nagyon bölcs és nagyon patetikus legyen. Azon kívül, hogy az anafora sor eleji ismétlést jelent, mit akartál közölni?

2012. okt. 23. 15:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!