Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy lehet utálni Selena...

Hogy lehet utálni Selena Gomezt? Ki az az ember aki képes rá?

Figyelt kérdés
Hogy????

2012. júl. 15. 11:48
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
55%
Én nem szeretem, nem vagyok a zenéjének a híve, és még nem is néz ki túl jól.
2012. júl. 15. 11:56
 2/33 anonim ***** válasza:
62%
Én eddig azt sem tudtam, ki az, most rákerestem. Hát nem mozgatott meg bennem semmit, 5 év múlva úgyis elfelejti mindenki.
2012. júl. 15. 12:00
 3/33 anonim ***** válasza:
75%
tizenkettő egy tucat
2012. júl. 15. 12:02
 4/33 A kérdező kommentje:
azt értem hogy nem izgat , meg nem jön be de minek utálni? biztos ti sem tetszetek elég sok embernek , mégsem utálnak
2012. júl. 15. 12:32
 5/33 anonim ***** válasza:
86%
Mi a francnak kötsz te abba bele, hogy más mit utál? Nincs meg hozzá minden joguk? Nehogymár te mond meg kinek mi lehet a véleménye. Mindenki más, így nyilván mindenkinek más tetszik. Elég kis fiatalka lehetsz ha ilyen hülyeségekért itt kötekedsz, és ostoba mód beszélsz azokkal akik elmondják a véleményüket.
2012. júl. 15. 12:54
 6/33 A kérdező kommentje:
szerintem meg nekem sincs közöd hozzá, hogy kivel hogy beszélek a másik meg hogy privibe is beszélek vele szóval... amugy is inkább a kérdésre válaszolj
2012. júl. 15. 15:59
 7/33 anonim ***** válasza:
86%
úgy lehet útálni, hogy ritkán szarok a zenéi és úgy néz ki mint egy boszorkány
2012. júl. 15. 20:04
 8/33 anonim ***** válasza:
87%
Hát kérdező, te esküszöm bolond vagy. Mi a szart ugatsz? Válaszoltam a kérdésedre. Azt kérdezted, hogy lehet őt utálni, írtam, hogy nyilván mindenkinek más az ízlése. Ostoba tiniliba vagy.
2012. júl. 15. 21:07
 9/33 anonim ***** válasza:
83%
Én valami olyat hallottam, hogy Sel megbántotta Demit, hogy azt hiszem, ő Selenáéknál volt vendég, és valaki tett Demire valami megjegyzést, és Sel nem védte meg. Ezen amúgy én is meglepődtem és kicsit ki is akadtam, akkor gondoltam Selena nem jó fej, de újra megkedveltem:D Sz'al én bírom Sel-t, a zenéjét is szeretem; de szerintem a fönti miatt haragudtak meg rá sokan : / Van még valami, amit nem bírok normálisan megfogalmazni, lehet, hogy majd megírom privátban:D
2012. júl. 15. 21:12
 10/33 anonim ***** válasza:
65%
Mindenkit lehet utálni. Tök mindegy, hogy milyen szép/okos/kedves/aranyos/tehetséges valaki, mindig lehet benne találni kivetnivalót és ezt a rosszmájúbbak ki is használják. Az már más kérdés, hogy miért gyűlöl valaki egy lányt a plakátról, akivel még egy büdös szót sem beszélt... De ennyi erővel én meg azt kérdezem, hogy miért vagy szerelmes XY sztárba, hiszen nem is ismered. Szerintem az ilyen utálkozásnál nem is magával a sztárral van bajuk, csak szimplán utálni akarnak valakit. MERT AZ EMBER IGÉNYLI, HOGY UTÁLHASSON. Nem szép tudom, de ez van.
2012. júl. 15. 23:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!