Miben leli örömét az az ember, aki sokat dolgozik, jól keres, viszont utálja a munkáját és családja sincs?
Erre én is kíváncsi volnék.Hogy lehet úgy sokat dolgozni és olyat amit utál az ember?
Jó van ,hogy belefásul ,beleun az ember a munkájába, de nekem egy hét után már hiányozni szokott.És nemcsak a sikerélmény ami vele jár.Hanem a küszködés is és a magammal való küszködés ,hogy bírjak már végre nekikezdeni reggeli kómás topogásom közepette, aztán meg bírjam már abbahagyni este ,mikor már alig látok a fáradságtól ,de még ezt is azt is jó volna ma megcsinálni.
Baráti társaság felér-e egy saját családdal?
Amiben saját nélkülözhetetlenséged és adni akarásod élheted ki és learathatod a sokszor jól titkolt szeretet és megbecsülést.
A család miatt még lehet baráti társasága valakinek.Jó az ha van kikkel megosztani örömeid problémáid egy részét és eltrécselni hébe-hóba az élet dolgain.Vagy legalább vasárnap délelőtt focizni egy órát a haverokkal.
Jótékonykodás, olvasás.
-Ha szereted az állatokat, akkor támogass egy menhelyet, ne csak pénzzel, hanem szabadidődben menj ki segíteni.
-Vegyél sok könyvet a sok fizetésedből és olvass!
Ha lenne pénzem és nem lenne családom én mindkettőt csinálnám. Hétköznap olvasnék otthon, hét végén meg önkéntes lennék egy kutyamenhelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!