Van olyan ember aki nincs elájulva Selena Gomez kinézetétöl?
Én azt gondolom róla hogy egy átlagosan helyes kislány. Tudom hogy korban nem kislány, de az arca olyan mint egy 11 évesé, nem csúnya, de semmi nőiesség nincs benne, alakra csinos, de valahogy kislányos az egész lányka.
Azaz, amikor azt írják róla itt a pasik kommentekben hogy "szúrnám" hát akkor elképedek hogy mennyi a pedofil :(
aha,én :D
olyan feje van mint egy mókusnak,de komolyan
rühellem
ráadásul a hangja is csinált -.-
"Azaz, amikor azt írják róla itt a pasik kommentekben hogy "szúrnám" hát akkor elképedek hogy mennyi a pedofil :("
Úristen.. Aki elmúlt 14, arra nyugodtan mondhatják, hogy szúrnák, és attól, hogy az arca kislányos, senki nem lesz pedofil, mert bejön neki... Én meg azon képedek el, mennyi a fogalmakat értelmezni nem tudó ember.
Egyébként szerintem sem olyan marha szép, láttam már szebbet is.
Kedves utolsó, nem értem mit úristenezel, kicsikét nagy az arcod.
Gyengébbek kedvéért: mint írtam, kinéz kb. 11-nek. Aki megkíván egy 11 éves kislányt, az ki? A pedofil.
"Azaz, amikor azt írják róla itt a pasik kommentekben hogy "szúrnám" hát akkor elképedek hogy mennyi a pedofil :("
De bírom ezeket a kommenteket...
Mert egy 12-18 éves fiú kire írja, hogy "szúrnám"? Én meg akkor képedek el amúgy, amikor tapasztalom, hogy mennyi ember nincs tisztában a "pedofília" szó jelentésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!