Kap itt az ember normális választ? Érdemes feltenni popsi képeket?
A hétvégén szeretnék majd feltenni,egy kérdést a fenekemmel kapcsolatban. Kíváncsi lennék a ti NORMÁLIS véleményeitekre.
Már megvannak a képek,de egyelőre nincs túl sok időm.
Érdemes ide feltenni popsi képeket?
Vagy csak a "dugnálak" stb.. társai mennek?
Néha nézegetem ezt a GYK-t és megdöbbenek milyen színvonalú egyes emberek hozzászólásai.
Nekem megvan a véleményem azokról (és ne pozitív), akik internetre felteszik a feneküket - akármi legyen ennek az oka.
Vannak barátnőid, van tükröd, van egy csomó más lehetőség is, hogy megtudd, amit akarsz a popóddal kapcsolatban.
Ez a megfogalmazás is: 'érdemes-e' feltenni ilyen képet... jesszusom...
ne haragudj,de nem itt kell érdeklődni,hogy jó-e a segged...
amúgy igazad van a válaszolókkal kapcsolatban,de aki ilyen kérdést tesz fel amit te akarsz ,az vállalja a bunkókat is mellé
16:46!
Szeretném ha "idegen" emberek mondanák el a véleményüket rólam,mert nyilván a család,barátok nem tiporják sárba az önbizalmadat.
Erről ez a véleményen...
Azt meg,hogy hogy fogalmazok bízd rám!
16:47!
Nem is azt akarom tudni,hogy 2jó-e a seggem"...
Nem vagyok már kislány.
Egy próbát megér.
Mindenesetre köszönöm neked és az előtted hozzászólónak is. :)
Miért te megmondanád majd a lányodnak,hogy "Figyelj kislányom nem valami szép arcal áldott meg az isten túl gebe is vagy" .....stb.....
Nyilván mindenki dicséri a magáét,még ha nincs is rá oka.
Ezért lennék kíváncsi más idegen emberek véleményére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!