Hogy néz már ki Miley Cyrus? És mégis mindenki odavan érte!
Miley Cyrus is egy kis ártatlan tinisztárként indult, mint mindenki más persze... de kb olyan képeket láttam róla hogy lehánytam a monitort!! Aki szereti ezt a r*bancot azt ajánlom alaposan vizsgálja meg ezeket a képeket!!
Nos, én 10 éve énekelek egy sikeres csapat tagjaként hazánkban egy ritka műfajt képviselve, és hívnak minket sok helyre fellépni, idén nyáron nem egy nagyszabású rendezvény fellépői leszünk (a legközelebbi jövőhét szombaton lesz), és elárulom, hogy a zenei sikerünk nem a tökéletes kinézeten múlik. Úgyhogy lehet nyugondtan kritizálni bárkit 1-1 rosszul sikerült fotó miatt, de a nagy számú tömeg, aki a közönség és a rajongók, nem emiatt jönnek, hanem a zene és a hangulat miatt.
Úgyhogy javaslom, kedves kérdező (és többi kritikus közönség), hogy addig jogotok nincs egy előadót se 1-1 nem túl jó fotó miatt (ami nektek is biztos van) becsmérelni, amíg ti nem tudtok legalább feleannyit felmutatni.
Szerintem Miley Cycrus egy nagyon szép lány, hangja is van, csak nem nem jön be ez a pop. Ezeken a képeken nagyon ronda, és mi van, ha nem ő az, csak egy ronda hasonmás? Ennyire negítív azért nem vagyok... Igazad van: EZEKEN A KÉPEKEN MILEY RONDA!!!!
From: x_XEmily Air-Emo GirlX_x
Szerintem nincs vele semmi gáz sem külső sem viselkedés szempontjából,az egyetlen ami megkülönzöteti tőlünk hogy van pénze,de az sok,mellesleg egy tök átlagos tinédzser.
Igen készít művészi akt képeket,bocsi,nem akt mert nem mutogatja magát,de ha megnézed iwiwen hány kis ribi van akik hasonló kaliberű képeket készítenek és tesznek fel a közösségi oldlakra máris nem szólod le.Igen az is lehet,hogy tesz olyan dolgokat amik nem példaértékűek,de kamasz,ezt kell tennie.Te világ életedben szent voltál?Az amivel elrontja az imidzsét az az hogy nem önmagát adja...jön az álszent gyűrűvel és a hannah montana sori is szánalmas,de ez a dolga,viszont ő így nem lehet önmaga,mert példát kell mutatnia...pfff...sajnálom szegényt ezért...
Amúgy a vblogja nagyon jó én megnéztem és ott igazán ő.Perzse ott is jól megszivatták amikor kifikázta Demit és Selenát(am jogosan) és bocsánatott kérettek vele,nah itt van elrontva midnen....
Amúgy lehet lepontozni nyugodtan,nem vagyok már kamasz,nagyon nem,de én is bírom ezt a kis csajt,jó hangja van és emlékeztet a régi énemre;)
Mi jogon illeted szegényt ilyen jelzőkkel?És egyáltalán miért baj az neked ha másnak tetszik?Úristen világproblémája...rossz ha téged meg észre sem vesznek ugye?:/
Amúgy rosszul sikerült képek igen.Lehet amúgy sem olyan szép.De kérdem én:Csak a szépek énekelhetnek?Ha valaki nem olyan szép akkor pont az ilyen emberek miatt nem mer sokmindenbe belevágni...szánalmas!
Kedves kérdező, a hangjáról mi alapján nyilatkozol így? Talán ott dolgozol a keverőpultja mögött?
Tessék parancsolj, állj ki a színpadra tömegek elé, és legyél szíves utána csinálni, ha te is képes leszel olyan sikert elérni, majd beszélhetsz... De fogalmad sincs, milyen munka az éneklés, hogy egy koncert vagy egy lemezfelvétel úgy sikerüljön (javítgatások nélkül).
A 2. képen alapból látszik, hogy összevágott...
Nincs ekkora melle.
persze van pár rosszul sikerült kép, de hát valljuk be: kinek nincs?
Nekem is van olyan képem, amin hülyén nézek ki és pofát vágok XD
biztos vagyok benne, hogy a kérdezőnek is av ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!