Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, sztetek gáz, h nagy csülkeim vannak, pici cicijeim, de a fenekemért mindenki odavan és az arcom is szép? :S
Nyáron sem nagyon szeretek rövidnadrágban mutatkozni,mert nagyok a combjaim, nagy a térdkalácsom(olyan,mint egy fiúnak, vagy még durvább..) a lábszáram szinte egybevan a térdemmel, az is nagy és nem izmos..semmi formája..:S és pici a cicim..
de tényleg jó a fenekem, a fiúk mindig dicsérik és az arcom is átlagosan szép.. ti a csülkeimet elfogadnátok?
láb fétisem van szal a láb kérdés nálam kényes...
szal nem nyilatkozom, de egy átlag ember elfogadná a "csülkeid"
Ne rinyálj, hanem fuss és biciklizz.
Ugyanolyan alkatom van mint neked, széles csípő (ergo vastag combok), pici cici. Nekem is a fenekem és az arcom dicsérik mindig. Viszont én hetente egyszer edzőterembe járok, és minden nap tornázok itthon is, hétvégente biciklizni szoktam, és így hiába vastagok a combjaim, legalább izmosak.
Hajrá.
Ha gondolod privátban küldj képet és megpróbálok véleményt mondani. De am első hallásra nem hinném h pl engem zavarnia.
19|F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!