Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, sztetek gáz, h nagy csülkeim vannak, pici cicijeim, de a fenekemért mindenki odavan és az arcom is szép? :S
Figyelt kérdés
Nyáron sem nagyon szeretek rövidnadrágban mutatkozni,mert nagyok a combjaim, nagy a térdkalácsom(olyan,mint egy fiúnak, vagy még durvább..) a lábszáram szinte egybevan a térdemmel, az is nagy és nem izmos..semmi formája..:S és pici a cicim..
de tényleg jó a fenekem, a fiúk mindig dicsérik és az arcom is átlagosan szép.. ti a csülkeimet elfogadnátok?
2011. febr. 24. 18:51
12/17 blanku válasza:
Szerintem nem csunya,hangsúlyozd ki azt amit szeretsz magadon.Vannak olyanok akik nem szeretik azokat a kis giliszta lányokat,azt szeretik ha van mit fogni a csajokon!Én lány vagyok,én is voltam ebben a dologban,és meg értlek,és mindig szerencsém volt a "csülkeimmel"a fiúknál.fel a fejjel és ne becsüld alá magad!
13/17 blanku válasza:
És ahogy még irták előttem,tornász,ne sokat,de rendszeresen!
SOK sikert!
14/17 anonim válasza:
nekem pont ez az felállás az esetem, vagyunk még így egy páran, gondolom.
15/17 A kérdező kommentje:
nah, igen...csak félek nyáron ismerkedni emiatt:S ezért kell télen bepasizni!:D
2011. febr. 24. 20:36
16/17 anonim válasza:
Hát szerintem a feneked tökre mindegy milyen ha a hozzá tartózó láb olyan ronda mint, ahogy leírtad.
17/17 anonim válasza:
Ha alapból ilyen adottságokkal rendelkezel,akkor szerinted tudsz rajta változtatni?Tornával, ha azt akarod,hogy izmos legyen,de vékonyabb nem lesz,sem hosszabb.Az én lábaim is rövidek,nem vastagok,de nem olyan szép hosszú,mint kéne lennie,mégis simán felveszek nyáron miniszoknyát,mert megtanultam szeretni,amim van.Tanuld meg te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!