Hogy néz már ki Miley Cyrus? És mégis mindenki odavan érte!
Figyelt kérdés
Miley Cyrus is egy kis ártatlan tinisztárként indult, mint mindenki más persze... de kb olyan képeket láttam róla hogy lehánytam a monitort!! Aki szereti ezt a r*bancot azt ajánlom alaposan vizsgálja meg ezeket a képeket!!
2009. júl. 2. 20:32
1/25 A kérdező kommentje:
az utolsó 2 képen meg az elsőn kb úgy néz ki mint ha szétplasztikáztatta volna a fejét !!!
2009. júl. 2. 20:33
2/25 anonim válasza:
Nekem nincs bajom vele de amik mennek a jetixen hanah montanás sorozatok szarok és semmi értelmük nekem csk ennyi a bajom..
3/25 A kérdező kommentje:
de légyszi a képeket nézzétek meg! komolyan rá se ismerni, a sorozatban úgy-ahogy normálisan nézett ki, de MOST ezeken a képeken kb most úgy néz ki mintha ki akarna durranni a feje olyan nagy!!
2009. júl. 2. 20:40
4/25 anonim válasza:
Én megnéztem nem vmi szép lány de a smink:P
5/25 anonim válasza:
Nem érdekel hogy néz ki, számomra ő egy fiatal énekes tehetség, akinek van hangja.
6/25 anonim válasza:
Ja, és honnan tudod, hogy nem valami rosszakarója játszott a PhotoShop-pal?
7/25 A kérdező kommentje:
mert videókon is így nézett ki:P iszonyat ronda
2009. júl. 2. 21:50
8/25 anonim válasza:
Én bevallom azt sem tudom ő kicsoda vagy mit csinál. Mindenesetre valóban nem egy szépség... gondolom nem arc modell úgyhogy nem számít XD
9/25 anonim válasza:
Tudod, mit, inkább ne legyen fotómodell arca, ha a hangja jó. Mit ér egy énekes fotómodell kinézettel, ha hamisan énekel? A CD-ről meg a rádióban úgyis a hangját hallod.
10/25 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek vannak rossz képei...
NEKED IS KEDVES KÉRDEZŐ...
Vagy csak azért irtad ki ezt a kérdést, mert irigyled...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!