Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy fogadtátok Michael...

Hogy fogadtátok Michael Jackson halálát? Engem nagyon megrenditett! Kiderül valaha, hogy halt meg?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 21:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
23:07! Bárcsak igazad lenne!
2009. jún. 26. 23:15
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
én is írni akartam egy ilyesmi kérdést de ahogy a sztárok, bulvár lapot megnyitotta kapásból megláttam 3 ilyesmi kérdést. Én akkora rajongója nem voltam bár szerettem azt a néhány számát amit ismertem, de tudom mekkora világsztár ezért engem nagyon megdöbbentett Michael Jackson halála. Szinte felfoghatatlan, hogy már nincs az élők sorába. Mindenesetre Nyugodjon Békében.
2009. jún. 26. 23:33
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Sajnálom, mert nem ezt érdemelte. Kikészítette a média és ő is saját magát. Nem voltam különösebben nagy rajongója, de kivételesen tehetséges előadónak tartottam.
2009. jún. 27. 00:03
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Én tegnap làttam egy koncertfelvételöt,Bukarestben,érdemes megnézni

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/hbsuTfEgJgs&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/hbsuTfEgJgs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Annyian voltak,hogy az eszméletlen.

Rajongok ezrei.

Hihetetlen.

Legenda marad örökre.

Egy zseni tàvozott.

Màr fennt ad konertet az égieknek.

2009. jún. 27. 09:45
 15/17 A kérdező kommentje:

Hát nyugodjon békében !!

Szivünkben tovább fog élni.!! Meg a zenéjében!!

2009. jún. 27. 09:51
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én most ismertem meg igazán a halála után, és nagyon elkeseredtem és sírtam: "egy korszak vége"

Az orvosok teletömték vitaminokkal és nyugtatókkal, a boncoláson kiderült, hogy több tűszúrása volt. Volt neki bőrrákja, és vénaproblémái voltak. Már nem is tudott járni.

2009. jún. 30. 17:50
 17/17 anonim ***** válasza:
78%
Igen és akkor kérdezem én: Hogy gondolták hogy ilyen állapotban 50 fellépést meg tudott volna csinálni? Járni nem tudott, de ment és csinálta mert kellett a pénz, azt sem csodálom hogy félt ha visszalép kicsinálják! Senkinek nem tűnt fel milyen állapotban van? Hogy kórházban lenne a helye? A Környezete ölte meg! Sok stressz érte és az orvos is elvette az utolsó esélyét mikor nem a földön hanem az ágyon szívmasszázsolta, nem ért semmit... Sajnálom, Túl korán ment el... Egy legenda, számomra sosem fog meghalni míg élek bennem élnek a zenéi, és gyerekemnek is megmutatom majd a zenéit, hogy az utókor se feledje el őt... R.I.P
2009. júl. 1. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!