Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogy fogadtátok Michael...

Hogy fogadtátok Michael Jackson halálát? Engem nagyon megrenditett! Kiderül valaha, hogy halt meg?

Figyelt kérdés
2009. jún. 26. 21:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
57%
ennyi volt neki megírva. szerintem sokat stresszelt a pedofil dolgai miatt (bár pénzzel mindig megoldotta hogy ne lehessen bizonyítani) ezért is állt meg a szíve ilyen hamar. pedig nyugisabb élete is lehetett volna
2009. jún. 26. 21:59
 2/17 anonim ***** válasza:
63%

Hát... kicsit meglepődtem, Mikor először hallottam, azt hittem csak egy filmben szerepel aztán ott hal meg. Ki tudja, hogyan csinálták a bőrét fehérré. Pigmentátültetés? Mennyire lehetett káros a szervezetére?

Mondjuk nem voltam egy óriási rajongója...

2009. jún. 26. 22:00
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

Hát én ma reggel tudtam meg, hogy meghalt... Számomra felfoghatatlan. Azt hiszem kell pár év, amíg feldolgozom. Nagyon szerettem!!! A hulye média persze debilségeket találgatott róla, csak most, a halálakor jottek rá, hogy nem kellett volna.

OROK LEGENDA

Amúgy asszem szívleállás okozta a halálát, de az is lehet, hogy szívinfarktus. Tobbet csak a boncolás után lehet tudni...

2009. jún. 26. 22:01
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
Hát nem megyek a Dunának.
2009. jún. 26. 22:08
 5/17 A kérdező kommentje:

Én most 40 éves vagyok, többek között az ö zenéjén (is) nöttem fel, nekem feledhetetlen !

A halál okát szerintem nem biztos hogy meg fogják mondani, legalább is nem biztos hogy az igazat. Az egy dolog hogy leállt a szive, de valyon miért is ? Lehet sosem fogjuk megtudni.

2009. jún. 26. 22:08
 6/17 A kérdező kommentje:

Azért mert valaki szereti, szerette, ne pontozzátok le !

22.01 re értem, mindenki azt a fajta zenét szereti ami számára jo !

2009. jún. 26. 22:10
 7/17 anonim ***** válasza:
93%
heartattack,vagyis szivroham miatt halt meg.Udv"E.
2009. jún. 26. 22:27
 9/17 anonim ***** válasza:
76%
Nem sokkolt, mert várható volt, de engem is megrendített. Rossz erre gondolni...
2009. jún. 26. 22:48
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
először ledöbbentem.utána pedig arra gondoltam mi van ha nem igaz,ha megvan rendezve és csak végre elakar tűnni a botrányok elől.tudom lehet hogy mese világban élek :) de a mai világban ki tudja...
2009. jún. 26. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!