Robert Pattinson lett az álompasi minden tininek?
Figyelt kérdés
Csak én imádom tizenévesen vagy más is?
Ez a Twilight óta van :)
2009. jún. 25. 19:11
31/41 A kérdező kommentje:
Hát nekem is:)
2009. aug. 6. 18:05
32/41 anonim válasza:
Én Zac Efront utálom, Robertet havernak, semmi másnak nem tudnám elképzelni, mert nekem nem jön be, mint álompasi
34/41 A kérdező kommentje:
Köszi, a válaszod!
Havernak sztem a tinilányok 50% legalább elbirja képzelni ha másnak nem is:)
2009. aug. 18. 20:22
35/41 anonim válasza:
24/L Egy évvel idősebb vagyok, mint Rob. Mint pasi jól néz ki, de van egy kedves kisugárzása - Robként, nem Edwardként - és talán ezért szeretik ennyire manapság a tinik. Én nem vagyok tini, de a korosztályomból is sokan kedvelik. :) Rob pedig hát igen, álompasi! :) De nekem a Carlisle-t alakító Peter is nagyon bejön, Kellan pedig egyáltalán nem.
36/41 A kérdező kommentje:
Kellan is jól néz ki csak szőkén, de am Peter Facinelli se semmi, de neki van 3 gyereke, felesége, és "kicsit" idősebb mint én:)
2009. szept. 5. 18:06
38/41 anonim válasza:
igen, ő lett:)de mér hasonlítgatja mindenki zac efronhoz?????elszomorító:(
39/41 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett mindegyik filmjében.Álmodtam is vele,így hát lehet őt álompasinak tituálni szerintem.Biztos más is van ugyanígy ezzel a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!