Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Robert Pattinson lett az...

Robert Pattinson lett az álompasi minden tininek?

Figyelt kérdés

Csak én imádom tizenévesen vagy más is?

Ez a Twilight óta van :)

2009. jún. 25. 19:11
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
89%
13 vagyok, egyáltalán nem jön be. de amúgy a tinik többsége meg van őrülve érte..
2009. jún. 25. 19:37
 12/41 anonim ***** válasza:
89%

Huh, nekem nagyon nem az esetem. Nem akarom megbántani zegényt, de szerintem nem néz ki túl jól. Nem tetszik a hangja sem és az sem, ahogy énekel. A nézésétől kiráz a hideg. Bocs!

Mondjuk, anno DiCaprio sem tetszett és Brad Pitt sem... Lehet, hogy velem van a gond?

26/l

2009. jún. 25. 20:00
 13/41 anonim ***** válasza:
93%

ne általánosíts =) nekem nem tetszik...

1ébként sokan azért vannak belezúgva, mert -én is elismerem- a twilightban egy igazi álompasi (belsőleg). aztán ha ehhez szép külső is tartozik, akkor meg is van a sok tini álma: összekutyulják robertet edwarddal =)

szerintem ha más lett volna a főszereplő, de jól néz ki, akkor most ő lenne az álom...

persze megértem ha vki nem így gondolja, de én ezt vettem észre =)

16/L

2009. jún. 25. 20:01
 14/41 anonim ***** válasza:
88%

váá, nagyon nem jön be, még jó hogy nem néztem meg a filmet!

Nekem az ilyen vámpír-pasik tetszenek, mint a köv. képen: [link]

21/L

2009. jún. 25. 20:07
 15/41 A kérdező kommentje:

Hát az utolsónak: Nekem akit mutattál ő nem jön be. Amúgy én elég jól tudok angolul és amiket néztem riportokat azokon is nagyon szimpatikus volt ahogy beszélt meg minden de, lehet h egy kicsit kavarom Edwardot és Robot :)

Ja és nem tudom hanyadiknak akinek "minden twilight-os".

Most a hétvégén és hétfő-kedd lent vtunk a balatonnál és lementünk a partra esett az eső meg borongós volt az idő, egyből a "la push-os" jelenet jutott eszembe, majd fölmentem a szobámba és ott is nagy az ablak szerű tolóajtó, akkor meg amikor fölmentek Edward szobájába!

Tehát én is nagyon bele vagyok őrülve:)

Na, sziasztook!

2009. jún. 25. 20:17
 16/41 anonim ***** válasza:
88%
Megnéztem a gugliban. Ez a pasi be van lőve? Vagy csak ennyire nem fotogén? Hiába na, bredpittért ésdikaprióért sem voltam oda. Nagyon sablonok ezek a pasik.
2009. jún. 25. 20:19
 17/41 A kérdező kommentje:

kinek a csoki kinek a savanyúság:)

nekem és sokminenkinek tetszik de vannak olyanok akiknek nem, hát nem tehetünk róla :)

2009. jún. 25. 20:20
 18/41 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is az Alkonyat óta tetszik, ott nagyon jól néz ki! Pedig én 22 éves vagyok... :D
2009. jún. 25. 23:19
 19/41 anonim ***** válasza:
88%

Ti nem Robertbe vagytok úgy mond "szerelmesek"... sokkal inkább a karakterbe amit megformált a filmben...a belső értékeihez, mint előttem is írta a 20:01 válszoló jött a szép külső.Akkor lesztek igazi fanok, ha elmúlik ez a tinirománc és még mindig szívesen olvassátok a könyvet majd:)

Engem régen a Harry Potter fogott meg, a mai napig szeretem és azt hiszem, hogy ehhez a Twilight is csatlakozni fog. Nem vagyok szerelmes a főhősbe...Tinik többsége viszont igen:D Holott 16 éves kortól lehet olvasni a kötetet elvileg:P

18/L

2009. jún. 26. 01:40
 20/41 anonim ***** válasza:
60%
Én mikor elkezdtem nézni a filmet és először megláttam arra gondoltam ennél rondább vámpírt még életemben nem láttam. Még az a Jacob vagy kicsoda is jobb vámpír lett volna mint ez a nyomott fejű alak, pedig Jacobot sem csípem igazán.
2009. jún. 26. 03:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!