Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Robert Pattinson lett az...

Robert Pattinson lett az álompasi minden tininek?

Figyelt kérdés

Csak én imádom tizenévesen vagy más is?

Ez a Twilight óta van :)

2009. jún. 25. 19:11
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Nekem is bejön,és valóban leginkább Edward karaktere miatt.

Volt egy cikk az újságban ahol 10 helyes pasiról írtak néhány szót.Én meg odaírtam mindegyikhez hogy szerintem helyes vagy nem.(ez a Twilight előtt volt...)

Aztán most nyáron lejutottam a dvd-ig és megnéztem az Alkonyatot,mert mindenki reklámozta és én is tudni akartam hogy mégis mi a véleményem!

Megtetszett Edward karaktere,maga a történet és kíváncsi lettem a folytatásra....

Így lettem Twilight-bolond...

De Robert (számomra) nem egy álompasi...Csak a film(és Ed) miatt imádom...

-z-

2009. jún. 26. 08:19
 22/41 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem a való életben nem valami álompasi,de viszont ott jelenik meg,hogy milyen jó színész.Én csak ezért szeretem,mert jó színész,de a valóságban...hát az biztos hogy nem olyan mint mielőtt híres lett volna.

De igen a harry potterben még jobban nézett ki mivel nem örvendhetett nagy rajongói klubbnak és nem szállt el magától!:D

2009. jún. 26. 10:03
 23/41 anonim ***** válasza:
83%

hát nem tudom, nekem még a harry potterben is, külsőre nézve, sokkal inkább a Jason Isaacs által megformált Lucius Malfoy jött be...

azthizem régimódi vagyok túlságosan. Én még ott tartok, ha vámpír, akkor hosszú haj, 17-18.századi ruhák, nemes megjelenés (és származás)

(a korábban van-helsing-ből képet belinkelő vagyok)

2009. jún. 26. 11:08
 24/41 A kérdező kommentje:

Hát, én elolvastam a könyvet is tehát nem az olyan fan vagyok h van 6millió képem és naponta 20-szor nézem meg a filmet vagy a képeket. Én vettem a fáradságot és elolvastam, és tetszett habár nem ugyan az mint a filmben, mert a film az több helyszínt megmutat mint a könyv. =)

Éljen az Alkonyat! :P

2009. jún. 26. 12:52
 25/41 anonim ***** válasza:
76%

Én vagyok a "minden Twilight-os" ...:)

Hát, épp ezaz, h nekem nagyon bejön ez a könyv, a történet! Fantasztikusan kivan találva!!! És nekem csak ez a film nyitotta fel a szemem, hogy létezik Rob. De én teljes mértékben elkülömböztetem a szerepeitől! Persze amikor megnéztem a filmet rögtön Úristen Edward!! De nem vagyok 10 éves, aki nem tudja szétválasztani a színészt a karaktertől!

Ezt nem tudom elmagyarázni, egyszerűen megfogott a beszédstílusa, a hangja, hogy mit gondol erről az egész "Sztár lettem"-ről stb... Ha emberek nem csak azt néznék, hogy eléggé furcsa a megjelenése, 1 nagyon jó embert ismernének meg. Szerintem...

2009. jún. 26. 13:45
 26/41 anonim ***** válasza:
91%

Nyugodjatok meg, kedves tinik, ti is kinőttök majd Robert Pattinsonból, ugyanúgy, ahogy a mostani huszonévesek is kinőttek Leonardo DiCaprióból és a harmincasok is Patrick Swayze-ből... Én megnéztem az Alkonyatot, és az első percekben azt lestem, mikor bukkan már fel a "tinibálvány". Mikor aztán megjelent a színen, csak annyi bukott ki belőlem: "Jajj, de nyálas vagy..."

Szóval igen, manapság is sok tinilány rajong ilyen megcsinált sztárokért, és tíz év múlva legalább annyira cikinek fogják tartani az egykori rajongásukat, mint az idősebbek.

2009. jún. 26. 13:54
 27/41 A kérdező kommentje:
Hát engem nem birtok még "lebeszélni" Rob-ról. És igen egy jó ember attól függetlenül is akár hogy néz ki. Én se vagyok egy nagy szépség é még is szeretnek a személyiségem miatt:)
2009. jún. 26. 20:58
 28/41 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem annyira Robot:(De Edward nagyon bejött:)Elöszőr amikor csak hallottam a Twilight-ról a barátnőmtől azt mondtam hogy hülyeség és nem értettem miért beszél ennyit róla és aztán MEGNÉZTEM 2-szer egymás után éjfélig tartott és azóta Twilight Saga fan vok:)Minden könyvet elolvastam:)Pedig az elején könyörögtem a bnőmnek , hogy hagyja abba és micsoda hülyeség Mielőtt fan voltam láttam filmjeleneteket és kigunyoltam azt:(Ehhez érteni kell hogy miről szól szóval olvasni kell hozzá a könyvet:)
2009. aug. 5. 12:13
 29/41 A kérdező kommentje:
Pontosan! Én mondtam tesómnak mert ő előbb látta h húú hogy néz márki az a gyerek nagyon csúnya (amikor csak képen láttam). Aztán rávett h nézzem meg és azóta nem telik el úgy nap h ne nézném meg:) Azokat a könyveket is elolvastam és megvettem amiben ő szerepel vagy éppeen bemutatja őt vagy bármi.:)
2009. aug. 5. 12:56
 30/41 anonim ***** válasza:

nem tudom de nekem o az alompasi!:D:D:D :X:X:X

...egyszeruen nem tudok betelni vle es az az almom hogy egyszer talalkozzak vle :D

ki tudja...sosem lehet tudni ;):D

2009. aug. 6. 16:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!