Robert Pattinson lett az álompasi minden tininek?
Csak én imádom tizenévesen vagy más is?
Ez a Twilight óta van :)
Nyílván más is "imádja", mert most ő a divat, meg a Twilight. Az utóbbi pár hónapban nem is láttam olyan 30 év alatti lányt/nőt tömegközlekedési eszközön, akinél ha könyv volt, az ne valamelyik Twilight lett volna. Én elolvastam, de nem volt olyan hűde, akkor már előbb zúgnék bele Oscar Wilde Dorian Gray-ébe. Ráadásul szerintem Pattinson elég... hm, érdekesen nézett ki a Twilightban, anno a Harry Potterben még helyesebb volt.
De ne félj, majd kinövöd, az én időmben Leonardo DiCaprio volt a menő a Titanic miatt.
1-nek: Google-z meg :)
Hát engem nagyon hidegen hagy Efron... nem használok inkább olyan szót ami SZERINTEM rá illik mert hát akkor az Efron fanokat sértem meg, és ők se kezdtek itt dobálódzni a rossz "szavakkal"
Hát lehet h kinövöm, de már akkora fan vagyok h nem biztos de mivel még csak 13, valószínű h majd jön velem valaki szembe akire majd úgy nézek h hát jól néz ki de nem Rob, de az is lehet h majd hú, igen ő az, ő kell nekem :)
De, most még őt imádom, és a filmbéli szerelmüket Kristen-nel :)
Én is nagyon nagyon imádom! Egyszerűen ő egy igazi ízig vérig pasi!! Mutatnak 1 képet amin úgy néz ki mint 1 csöves.. És megkérdezik, na még mindig tetszik? Kinek ne tetszene??! Tök mind1 milyen ruhába van, ő akkor is Robert Pattinson!!! :)
Csak én vagyok úgy, hogy bármire ránézek az Alkonyat jut róla eszembe? Múltkor bográcsoltunk és a tűzről rögtön a Balett szobás jelenet ugrott be. Meg most 1folytába esik az eső.. A fényképezőgépnél is eszembe jutnak..stb.. Csak én vok ennyire beleesve a történetbe?
Minden generációnak megvannak a maga álompasijai, most pattinson és Efron,azelőtt Brad Pitt és DiCaprio,legközelebb már kitudja ki lesz.
Természetes,hogy most rajongsz érte, 10 év múlva saját magadon fogsz nevetni hidd el,de ez így van rendjén:)
Amúgy nekem pattinson nem,de Efron bejön,aranyos feje van pedig már 20 vagyokXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!