Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek, mi lehet a...

Szerintetek, mi lehet a tudományos magyarázata DYNAMO trükkjeinek?!

Figyelt kérdés

Steven "Dynamo" Frayne olyan trükköket mutat be, amik gyakorlatilag fizikai lehetetlenségek. Oké, tudom, hogy ez csak bűvészet, ezek csak trükkök, de szerintetek, mennyi gyakorlás és agyalás eredménye lehet az, amiket látunk?! És főleg: HOGYAN csinálja ezeket vajon??!

BŐVEBB INFÓK.: [link]

2012. ápr. 27. 12:41
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
41%
DYNAMO trükkjei tényleg megvannak rendezve, de tényleg igaz a vízen járás. Én teljes mértékben valósnak tartom.
2013. máj. 21. 12:01
 32/37 anonim ***** válasza:
42%

Valósnak tartod?

Mint a kisgyerekek a mikulást?

Ja, hát hinni persze lehet benne. Attól még trükk marad.

2013. máj. 21. 13:53
 33/37 anonim ***** válasza:
Igazából sok mindenre nehéz rájönni, de rohadt egyszerű trükkök mármint nem a kivitelezés hanem a magyarázat.
2013. jún. 15. 21:14
 34/37 anonim válasza:
Azt hogy magyaráznátok, mikor az éretlen narancsokat éretté varázsolja azzal, hogy hozzáér a fához?
2013. okt. 30. 22:38
 35/37 anonim válasza:

Sziasztok!

Hogy csinálta azt a trükköt, amikor a tea összetevőit szétválasztotta alkotó elemeire, vagy amikor az étterembe az asztalon keresztül töltötte a kávét, esetleg a kókuszdióból narancslé és kávé folyt... Biztos, hogy trükkök, de hogy tudja olyan gyorsan kicserélni (ráadásul folyadékot). Vagy a befagyasztott szökőkút, esetleg a cipőboltos üvegbe olvasztott tenyér. Ott bármelyik üvegre rámutathatott volna, vagy nem?

Egy biztos a Soma trükkje tényleg világbajnok, főleg az az újságos rész, bár a Dynamo féle 45°-os eldőlés se semmi ( http://www.youtube.com/watch?v=Yh75iojlynM#t=75 )! Még egyszer gratula a világbajnoknak!

További "varázslatosan" szép estét ;)

2014. febr. 12. 23:35
 36/37 tekram válasza:
én azt mondom hogy az összes trükk nagyon jól kigondolt és összerakott trükk de egyik sem meg vágott vagy kamera trük , lehet én vagyok naiv de nem hiszem hogy azt a sok hírességet köztük erzsébet hercegnöt is csak beavadták és megmondták mit tegyen a show érdekében , megkora pofára esés lenne ez a népnek ha kiderülne hogy az összes hiresség is csak beavatott "szereplő" volt ? + a vizen járást még az újságokban is hirként adták ki , nem hiszem ha még tényleg plexiken is jár hogy engedélyel voltak azok ott :D
2014. aug. 4. 21:20
 37/37 anonim ***** válasza:
2016. aug. 20. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!