Szerintetek, mi lehet a tudományos magyarázata DYNAMO trükkjeinek?!
Steven "Dynamo" Frayne olyan trükköket mutat be, amik gyakorlatilag fizikai lehetetlenségek. Oké, tudom, hogy ez csak bűvészet, ezek csak trükkök, de szerintetek, mennyi gyakorlás és agyalás eredménye lehet az, amiket látunk?! És főleg: HOGYAN csinálja ezeket vajon??!
BŐVEBB INFÓK.: [link]
Az egyiket akkor láttam amikor megnéztem:
Szóval amikor a vállához pöcköli akkor előtte már oda tette úgy, hogy oda tette a kezét és letette . Aztán meg "oda pöckölte"(Látszik a videón) Ez itt a 3:20 körül van tekerj oda ahol beállítja az ember kezét és mindig válljára FIGYELJ!!
Amikor azt mondja, hogy még nem látszik akkor látható az ember vállán a pénzérme.
A vizen járásost meg úgy csinálja hogy:
Ilyen láthatatlan asztalféleségen jár ezt láttam egy műsorban ahol bemutatták és leleplezték a trükkött.Valószinüleg este helyezték el.Nehéz elhinni de így van.
Persze, a kenusok? Azok átúsznak a betonon azt kész igaz?
Nem kell irigynek lenni sok gyakorlással az ember fejlesztheti az agyát és dinamikus képességekre tehet szert. Ilyen ember 26 van a világon és eddig Dynamo az első akit láthattunk. Lehet hogy te vagy az egyik csak fejlesztened kell az agyad lehet hogy sok Dynamós már meghal,t úgy hogy nem vette észre képességét, lehet (ha a nagyapja is dynamo-s volt) hogy családi örökség. Lehet az hogy isten, vagy egy felsőbbrendű idegen. Egy végtelen univerzumban semmi sem lehetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!