SP helyes? Járnál vele?
Sztem egéssz helyes és járnék is vele,HA nem lenne egy másik fiú az életemben.Aki tőle 1000x helyesebb:D
Na,de nem értem,h mért kell folyton szekálni...ha vkinek nem tetszik a hangja v az arca akk nem...ennyi.
Az emberek különböznek,nem tetszhet mindnekinek ugyan az.
igen, igen!!
helyes az arca!!!!!!
jól néz ki!!!
PERSZE! Imádom! szerintem nagyon cuki... szerintem nagyon aranyos pofija van, bár egy kicsit sovány, de jobb mint azok a nagy izom nem tom mik ;) A zenéje is k**** jó, főleg a kéP maRaDSZ!!! Na jó, tényleg vannak egész vicces részek a KÉK malacban, de amúgy egy sz*r! Egyébként ha észre veszitek csak a fiúk fikázzák, mert irigyek, hogy a lányok elolvadnak tőlük! Ja, és az is érdekes, hogy itt a GyIK on minmdenki SP közeli rokonja, vagy barátja, vagy járt vele...
I LOVE SP !!!
igen!
igen!!!!
sztem helyes, szimpi .... ! :D imádom!!
17L
(normális)
a zenéjét mondjuk kedvelem(néha hallgatom ha olyan kedvem van de nem vagyok fan)
azt hogy járnék-e vele nem tom, mert előző barátom se volt egy szépség ennek ellenére nagyon szeretem, pedig mindenki mondta hogy kaphatnék sokkal jobbat, de nem annyira érdekelt hogy hogy néz ki szóval ha megismerném Sp-t és megkedvelném akár járnék is vele
ja és barátnőm unokatestvére volt már együtt Spvel egy éjszakára még kb 2 éve és Ő azt mondta hogy nem is kicsi neki(majdnem 20 cm(nem mérték le csak sacolt a csaj, meg látott már jópár fszt úgyhogy van összehasonlítási alapja) és jól is bánik vele :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!