Járnál egy olyan pasival, akinek görbe az orra? Mellesleg helyes, trendi, kedves, csak épp az a hibája, hogy görbe az orra?
Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 19:00
1/14 anonim válasza:
Ha értelmes, és külsőleg (számomra) alapvetően vonzó emberről van szó, akkor ugyan kit érdekel, hogy görbe az orra???
Trendi. No comment.
3/14 anonim válasza:
Jajj istenkém, te hány éves vagy??? Az életben nem ezek a dolgok számítanak, ha téged megfog benne valami!
19L
4/14 anonim válasza:
Az én orrom is görbe:S
Egyszer azt mondta valaki,hogy lehet hogy görbe,de az arc összhatását"kell"nézni...és milyen igaz!
Trendi?Ezt nem nagyon értem...vagyis aki nekem az nem biztos hogy neked is,vagy fordítva.
5/14 anonim válasza:
A görbe orr számomra nem kizáró ok, sőt... :)
Bár az, hogy "trendi"... Nem tudom, a többi lány hogy van vele, de nekem jobban tetszenek a "normális, átlagos" öltözködésú pasik.
6/14 anonim válasza:
nekem is görbe az orrom,bár lány vagyok..és egy csomó srácnak tetszem...ennyi...felszínes vagy.
7/14 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de így nem könnyű megmondani, mert az arc egésze számít. Közhelyes, de a legfontosabb mégiscsak a szemékyiség.
8/14 anonim válasza:
A pasimnak orrsövényferdülése van, kiállnak a fülei, plusz még kicsit szét is van verve a feje. És imádom.
9/14 anonim válasza:
Te járnál egy olyan csajjal aki hülye kérdéseket tesz fel itt???
Ne butáskodj! Ez nem fontos!
Te talán tökéletes vagy?
10/14 anonim válasza:
Nemjárnék mert akkor oylan gyerekem lenne aminek görbe az orra és szegényke ugyanígyjárna XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!