SP helyes? Járnál vele?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 17:19
11/47 A kérdező kommentje:
17:40-es : igen, énis ezt a képet néztem meg, és elszörnyedtem. :P
2009. jún. 19. 17:58
12/47 anonim válasza:
Nemtudom ki az az SP, de megnéztem a képet, amit az egyik válaszoló linkelt be... Nekem egy b.zi jutott róla eszembe! Nemtudom mikor veszik már magukat észre ezek a kis tinisztárocskák (vagy inkább celebek?) ...
Onkritika az tutira nincs!
13/47 anonim válasza:
Nem tudom, ki ez a gyerek (szándékosan nem írok nemeket, mert bár én lánynak nézném, valszeg fiú, mint mostanában oly sokan), de hozzám úgy tűnik, fiatalka, és túl feminin.
14/47 anonim válasza:
Egyáltalán ki ez? Én 13 éves vagyok, és halvány sejtelmem sincs róla, ki ez. A képről meg ne beszéljünk...
15/47 anonim válasza:
Hát nekem nem jön be.. De erre mondják h izlések és pofonok...XD de sztem nem is tehetséges... mondjuk ezt nem én kell megállapitsam :D
16/47 anonim válasza:
én is csak egyet tudok érteni veletek...
mondjuk nekem alapból nem jönnek be ezek a b*zi feelingek szal nincs miről beszélni, a zenéje meg még rosszabb... mai médiafosadék, már bocsi :S
17/47 A kérdező kommentje:
igazad van!
2009. jún. 24. 18:32
18/47 anonim válasza:
Én egyikőtökkel sem értek egyet!!! Szerintem SP nagyon helyes srác, a hangja oltári, a zenéje csúcs!! Imádom!! Belőletek csak az irigység beszél...ennyi!! (L)SP(L)
19/47 anonim válasza:
ujjujj irigyek vagyunk! igaz, irigy vagyok mert nekem nincs hatalmas halszemem ami a halántékomon helyezkedik el!
20/47 anonim válasza:
én szrtm, nt mit izéltek xd lht másnak azjön le h b*zi [mer nkm nem] és qurvára nem :/ na mind1 ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!