SP helyes? Járnál vele?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 17:19
1/47 A kérdező kommentje:
Én spec. utálom, mint a szart :DD
Szerintem egyáltalán nem helyes, olyan, mint egy rossz b.zi, azok a gülü szemei, az arca..fujj :SS a hátamon a szőr feláll.
De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. (:
2009. jún. 19. 17:21
2/47 anonim válasza:
egyáltalán nem helyes,és nem járnék vele, Isten őrizz. :D
3/47 A kérdező kommentje:
jah és mellesleg a hangja se nagyszám. :P
2009. jún. 19. 17:21
4/47 anonim válasza:
én nem is hallottam róla a Comet-ig,de megnéztem a számait,nem értem miért nyert.semmi hangja nincs,a dalai mind egyformák...külsőre meg kb. 9 évesnek néz ki.
5/47 anonim válasza:
Ő még b*zinak sem lenne jó annyira ronda.
6/47 A kérdező kommentje:
igen, egyetértek veletek. :)
egy nagy rakás sz.r a gyerek :DD
2009. jún. 19. 17:23
7/47 anonim válasza:
bűnronda,de ez még nem is lenne baj,ha jó volna a hangja.ott van pl.Seal(már ez is bűn,h.egy oldalon említem vele)szóval ő se egy szépség, de imádom a hangját,és el tudja érni,hogy(ha csak egy dal erejéig is)de beleszeressek.SP azt se tudja elérni,h.végighallgassam egy dalát....:O
8/47 anonim válasza:
Lehet, hogy bunkónak meg tudatlannak fogok tünni, de ki az az SP?
9/47 anonim válasza:
egy ???énekes????srác,aki most a tinik legújabb bálványa úgy nagyjából 1 hónapig...
ÍME:
NO COMMENT....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!