Mit gondolsz Puzsér Róbertról?
Figyelt kérdés
szereted? Nem szereted? Miért?
Szerintem elég jó meglátásai vannak, mindig röhögök amikor teljes beleéléssel mondja a magáét. Sokszor igaza is van.
2012. ápr. 13. 15:32
11/27 anonim válasza:
Csak miatta nézem!Mindig egy véleményen vagyok vele!Nyerjen ő!!!:)
12/27 stella08 válasza:
Kedves kérdező, egyet értek veled :) Én is énekelek. Még ha a másik 3 zsűritag igent is adna, Puzsér biztos beoltana mint a sz*rt :D:D:D
13/27 anonim válasza:
Sületlen uninteligens ,inkompetens ripacs majom.
14/27 anonim válasza:
Van néhány vicces megszólalása. De néha nem működik kritikushoz méltóan. Nem a produkciót szidja hanem szinte sértő modorban beszél ami elfogadhatatlan szerintem. Egy média által alakított figura aki játssza a szerepét és pénzt kap érte... Néha tök hülyeségeket beszél, ahogy meg más előadók számát szidja, tökre inkorrekt módon az elég visszataszító dolog számomra.
15/27 anonim válasza:
Én az X-faktorban azé drukkoltam, h essen ki a malek. most meg, h nyerje meg a puzsér!!!!!! XĐ XĐ XĐ XĐ XĐ
16/27 anonim válasza:
Akkorákat szoktam szakadni a véleményein XDD miatta nézem a Csillag Születik-et ;)
17/27 anonim válasza:
tegnap voltam csisz-en és fotózkodtam vele xD meg autogrammnál megkérdeztem, ad-e smileyt, és kiakadt, h neeeem azt neem!!! és adás után üvöltözve szitkozódott, azt hittük, agyvérzést kap =)
18/27 anonim válasza:
kicsidémon: komolyan mondod? xD wááá
én egyébként nagyon bírom! :))
20/27 anonim válasza:
Egy mélységesen ostoba, nagyon lecsupaszított seggtitán, a tipikus " hülye ember, aki okoskodik" kategóriába sorolható totálisan tehetségtelen, botcsinálta, ritka semmirekellő magyar celeb. Mellette még HOMO is. A magyar celebvilág egyik legundorítóbb és leghányingerkeltőbb komponense - de hát tényleg az, mit kell azt szépíteni. A proliknak talán még bejön ez a monyfejű.
Milyen jó meglátások?? Az, hogy ő, a cikiség majomfejű megtestesítője más ciki "produkciókat" leolt?? Egy gumiszobában lenne a helye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!