Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Nézd meg ezt a videot? Mit...

Nézd meg ezt a videot? Mit gondolsz VV Éva mondandójáról?

Figyelt kérdés
kérdezi tőle a "Verebes", hogy erotikus dologról, cicimutogatásról lehetne-e szó, erre meg ő hogy PERSZE.PERSZE -.-
2012. jan. 5. 19:19
 1/3 A kérdező kommentje:
2012. jan. 5. 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Évát már a show idején péklapáttal vertem volna agyon. Életemben olyan visszataszító, undormány nőt nem láttam még soha. Sőt, ő a női nem megcsúfolása volt számomra, és ha őszinte akarok lenni, az Olivér-Éva-Alekosz hármast is mindig egy álszent, barátságnak csúfolt bizarr, erőltetett, idióták alkotta háromszögnek éreztem. Három ember, akik nem kedvelték egymást, csak úgy tettek, mintha, akik meg nem látnak a dolgok mögé, el is hitték.

Alekosz egy műember. Tipikusan az, aki beszél, de nem mond semmit, aki kicsit is intelligens, láthatta, hogy ő csak teszi egymást mögé a választékos szavakat, de némelyikről egyértelműen azt sem tudta, mit jelentenek. Éva úgy viselkedett, mint egy aluliskolázott roma kofa, (a rossz fajtából), Olivér meg egy szarkavaró barom.

Szép kis hármas volt.

2012. jan. 5. 19:36
 3/3 anonim ***** válasza:
nagyon ratyi ez a nő, fészem is amiket posztol tiszta szégyen !!
2012. jan. 6. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!