Mit gondolsz Muri Enikőről?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 22:17
1/14 anonim válasza:
Nekem a hisztis,akaratos személyisége nem túl szimpatikus. Hangja nem rossz, mondjuk sokszor ordít éneklés helyett. Tavaly elénekelte Kelly Clarkson dalt, de utána már nem volt nagy szám, lehet most is így lesz.
2/14 anonim válasza:
idegesít mert állandóan sírásra áll a szája
tavaly is olyan volt de azóta se változott
3/14 anonim válasza:
idegesít mert állandóan sírásra áll a szája
tavaly is oylan volt de azóta se változott
4/14 anonim válasza:
Idegesítő.
A hangja jó de nem különleges. Már most gyanítom, hogy nyerni fog.
A Hurt nekem egyáltalán nem tetszett, nem bírom elviselni az ő verziójában.
5/14 anonim válasza:
Szerintem párhuzamot lehetne vonni Vastag Csabával.
Csaba csak és kizárólag azért nyert, mert a sok kis 12 éves kislány rá szavazott, mert olyan jó pasinak találják.
Enikő szintén lehet, hogy nem kiemelkedő énekes, viszont egy tündér!:) Nagyon aranyos, szerény, szép lány, és ez sokakban nagy szimpátiát kelt. Fiúkban, lányokban, idősekben fiatalokban, stb.
6/14 anonim válasza:
Hihetetlen jellegtelen, stílustalan lány és jelentéktelen személyiség. Nekem olyan Szíj Melinda-feeling :D
7/14 anonim válasza:
Írd le itt is bunkókám, hogy mi a bajod vele???
8/14 anonim válasza:
Ha ennyire érdekel, leírom itt is. Csúnya, középszerű énekes, és hihetetlenül nagyképű anélkül, hogy bármit letett volna az asztalra.
10/14 anonim válasza:
Kíváncsi lennék a te barátnődre, ha szerinted Enikő csúnya!:) Elég viccesen hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!