Mit gondolsz Puzsér Róbertról?
szereted? Nem szereted? Miért?
Szerintem elég jó meglátásai vannak, mindig röhögök amikor teljes beleéléssel mondja a magáét. Sokszor igaza is van.
Nem a kedvencem, de nem azért, mert a kedvencemet lefikázza és ez miatt megyek sírni facebook-ra, hanem olyan, mint egy utánzat, csak azért ilyen, hogy legyen valami szerepe, egyénisége, vagy nem is tudom, nehezen megfogalmazható.
Mintha csak megjátszaná magát.
Az idei Csillag születik nem üti meg a szintet,és az esetek 99%-ban igaza van,amikor azt mondja egy produkcióra,hogy szar.
Egyszerűen nem értem az embereket,hogy ilyen baromságokkal hogy mehetnek be egy tv-s felvételre.
Ő legalább megmondja a tutit:)!
A másik 3 nem mer senkit megsérteni,csak hiú reményeket táplál bennük.
Én az előző Csillag Születik-et Szabó Ádám miatt néztem, a mostanit Puzsér miatt. :D (Hajós itt valamiért nem remekel. :( )
Pontosabban az RTLMost-on és a youtube-on nézem a legjobb pillanatait, mert amúgy ki nem állhatom, hogy kb. 2 órán keresztül húzzák-halasztják az egészet, mindezt tele reklámokkal. -,-
Maga az illető számomra hatalmas arc, királyul olt. :D (Ha jól tudom kritikus, szóval van tapasztalata.) Van benne amúgy néha kiállhatatlanság, de nekem rendkívül tettszik, ő legalább az előadók szemébe mondja, hogy ez a produkció gyenge volt, nem úgy mint a többi, hogy ahogy az előzőek is írták, hamis reményt táplálnak beléjük.
http://www.youtube.com/watch?v=Xm0NFiWICLo&feature=relmfu
Az is igaz, hogy csak elküldi a fenébe a produkciók többségét és ezek jelentős részénél meg sem mondja az indokot, de tudtommal a többi sem. :)
Még valamelyik videóban láttam, hogy az a célja, hogy olyan csillag szülessen, aki tartalmas és hosszútávú jövőnek néz elébe. (Valami ilyesmi volt a szövege, most annak nem tudom a linkjét. :) ) Korrekt, ezért szól a műsor, szerintem nyugodtan megkérdezhetném, hogy ki nyerte a tavalyi és az azelőtti Csillag Születik-et (Google és egyéb segítség nuku!!) , szerintem a többség nem tudná. (Legalábbis nekem fogalmam sincs. xD) Ez pedig azért van, mert belekerült a süllyesztőbe, semmit sem tudunk róla azóta.
Egy biztos, akár bulvárbohóc ez a Puzsér, akár egy haszonélvező b.rom állat vagy bármi más, nekem tettszik a modora/ízlése/ítélőképessége és miatta elkezdtem nézni a Youtube-on az ő "produkcióit" és remekül szórakoztam. :) A többire meg magasról sz.rok. :)
Hoppá, meg is találtam azt a bizonyos videót, amiről az előző hsz-ben írtam, íme:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=UVf6Fe..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!