Szerintetek is nagyon kívánatos férfi? 17/L
Sziasztok!
Tom Selleckre, az az Magnumra irányul a kérdésem. Nem szokásom sztárokért rajongani, de ő az a színész, aki bugyinedvesítő hatással van rám. Szerintem egy nagyon férfias, jóképű pasi. Szívesen összegyűrném vele a lepedőt. Főleg régen, a 80-as évek körül volt sok női rajongója. Ezért teszem fel ezt a kérdést, hogy vannak e még rajtam kívül lányok/nők, akik hasonlóan vonzónak találják őt?
Előre is köszönöm a válaszokat!
17/L
Nem tudom szüleid mikor születtek, de megkoztátatom a nagyszüleidet is- 1945 -ös születésű a Magnumod.
Persze nézhetsz régi filmjeit, de azért tartsd észbe, hány éves most és hogy nézhet ki. . .nagyjából nagyapa korabeli.
Valóban az volt.
De most 67 éves,tehát 50 évvel idősebb Tőled,tehát nyugodtan a nagyapád lehetne.
Keress reálisabb lepedőszaggatót.De még ráérsz pár évet.
Köszönöm a válaszokat! Igaz, hogy nem egészen a kérdésre válaszoltatok, de azért szívesen olvasnék itt még több véleményt!:) Várom a további hozzászólásokat!
Természetesen a fiatalabb kori kinézetére értettem a kérdést. :) Viszont korához képest még most se néz ki rosszul, csak már nem másznék rá, mert nem vagyok gerontofil. Viszont régen eszméletlen vonzó volt. Test 10/10 szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!