Kicsoda-micsoda ez a One Direction?
Akárkinek soroltam ,csak éppen nem neked.A kérdezőnek szólt,már bocs.^^
Jahm,és a gyűlöletkeltésért a siralmas válaszod törlődhet.
Sajnálom.xd
Uh... olvass már vissza.
Ne haragudj, de az ilyen agyatlan tinisunákhoz már nem lehet szebben szólni.
Velem már rég befejezted?! Ahha,szóval azzal,hogy a másik válaszolóval (okoska) is veszekedtél,na meg előttem is volt egy "miért kötöttél bele" hozzászóló,azt hiszed,így már vége?
Érdekes felfogás.Most van vége.
Oké, én most jutottam el odáig, hogy csak azért regisztráljak, hogy erre válaszolhassak.Naszóval, kezdjük azzal, hogy sokak szerint az aranyos pofi miatt futottak be, meg tök jól néznek ki. Ne vegyétek sértésnek, nem bántásnak szánom, de nekem az ilyen fiúk egyáltalán nem jönnek be. A fiú legyen fiús. Mielőtt még erre reagálnátok, nem, ez nem fiús, ez a divatirányzat valami köztes állapot, amit ki kéne nőni, mert SENKINEK nem áll jól. (Ezt nem csak az 1D-re írom, szóval ne vegyétek személyes sértésnek)
Volt itt még szó a kimagaslásról és a tehetségről.... Speciel én az énekhangjukat nem szeretem, a mélyebb hang jön be, de ez egyébként nem az ő hibájuk. Mindenkinek más a kimagasló, kérlek titeket, ne erőltessétek rá a többiekre a ti zenei stílusotokat, pont azzal, hogy erőszakosan hangoztatjátok, hogy az 1D csak azért is a legjobb, és ******* aki nem dicsőítő szót mond rá, éritek el ezt az egyre növekvő ellenségességet.... Egy dalt hallottam tőlük, elkönyveltem, hogy nem az én stílusom, maradok a kézzelfogható hangszereknél, nekem azok jobban tetszenek. Nem is lett volna különösebb bajom a One Direction-nel, oké, énekeljenek, legyenek híresek, engem hidegen hagy, nem zavar. De ha egyszer nem az én stílusom se a zenei műfaj, se az öltözködés, akkor legyetek szívesek, NE nyomjátok a képembe azt, hogy de az ő zenéjük a legjobb és ők a legcukibbak!! oké-oké, ez a te véleményed, de ne erőltesd rám, attól csak jobban fogom utálni az 1D-t... és ha nekem is megvan a véleményem, azt nem azért írom le, mert egy ***** ****** **** vagyok és oltogatni akarlak titeket, meg irigy vagyok rátok, hanem azért, mert annyira rá akarjátok a másikra tukmálni a bandát, hogy ezt valahogy muszáj megpróbálni leállítani. Eleinte semleges volt a One Direction, de most már (az elvetemültebb fanoknak köszönhetően) én is megutáltam őket.... és ha megpróbáljátok a másikra ráerőltetni magatokat vagy a kedvenc bandátokat, ne sértődjetek meg, ha utálkozást kaptok vissza...én sem akarom, hogy mindenki imádja a kedvenceimet és én sem mondom, hogy aki utálja őket, az egy *******, mert nem minden műfaj tetszik mindenkinek, és ráadásul én többek közt metált hallgatok, de megértem, ha valaki irtózik mondjuk Marilyn Mansontól, mert az általa képviselt műfaj tőle távol áll, és nem sértődök meg ezen.Félreértés ne essék, a válaszomat nem oltogatásnak szántam, ez az én véleményem, aki ezek után megsértődik, az már nem az én bajom, ha meg leolt, nem lepődjön meg rajta, ha - jogosan! - kikérem majd magamnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!