Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kicsoda-micsoda ez a One...

Kicsoda-micsoda ez a One Direction?

Figyelt kérdés
Facebookon az összes idióta csaj róluk rak ki képeket, meg beléjük van esve. De kicsodák is ezek, meg honnan kéne ismerni őket?
2012. márc. 10. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
72%

Ja, hogy s*ggfejek vagyunk mert nem azt szeretjük amit te? Szánalmas vagy a többi One Direction rajongóval együtt. -.-

Ha majd felnőtök rájöttök.

2012. máj. 11. 18:21
 32/63 anonim ***** válasza:
65%
A helyetekben nem s*ggfejeznék senkit. Nem mondanám, hogy a fanok gyökerek, csupán nem értem meg őket, ennek ellenére mi sem vagyunk semmivel kevesebbek, mert nem azért rajongunk amiért ti, kedves 1D-sök.
2012. máj. 11. 19:53
 33/63 okoska:) ***** válasza:
26%
nem nem azt mondtam hogy akik nem szeretik a a One Directiont azok s*ggfejek.. azt akartam mondani hogy akik le b*zizzák a srácokat és utálkoznak azok a s*ggfejek.!! de ne zavarjon.. -.-""
2012. máj. 12. 15:59
 34/63 anonim ***** válasza:
60%
Nem a mi dolgunk eldönteni, hogy mit szerettél volna mondani. Fogalmazz úgy, hogy az egyértelmű legyen.
2012. máj. 12. 20:29
 35/63 okoska:) ***** válasza:
20%
már ne is haragudj de ott volt hogy UTÁLKOZÓ. akik kulturáltan elmondja a negatív véleményét a 1D-ről az szerintem nem utálkozó. én normálisan fogalmazok, maximum te nem ismered a szavak jelentését. -.-
2012. máj. 12. 23:44
 36/63 anonim ***** válasza:
30%
ez nyilván így van:)
2012. máj. 13. 09:38
 37/63 okoska:) ***** válasza:
21%
pontosan :)
2012. máj. 14. 16:28
 38/63 orsica válasza:
50%

Szijasztok

Én csak anyit akkarok hogy én szeretem az 1D-t te nem ezel nincsen semmi baj és igazad van a rosz vélemény is csak vélemény de ezért mert nem szereted őket nem kell elkezdeni őket szidni pl én meg nem szeretem ezt az üvöltő hörgő zenét amit sok fiú szeret de nem kezedm el szidni az előadókat és ha nem hiszed el azt amit a töbiek mondanak írd be a youtube ra hogy One Diection x factor és halagasd meg az egyik klippet mert az x factorban nem másíták el az énekesek hangját és halgasd meg őket és ha azutánsem tecenek akkor ne halgasd őket enyi nem kel őket elkezdeni szidni

2012. jún. 3. 14:31
 39/63 anonim ***** válasza:
32%

A One Direction a brit X Factor 3. helyezését érte el,tehát én kötve hiszem ,hogy "nyálgépek". És nem,NEM a helyes pofijukért jutottak odáig,ahol most vannak ... Nézd meg az X Factor egyik videójában őket,látszik,hogy nem nagyképű macsók.Még nem is minden második szavuk az,hogy g*ci,b*zi,meg ilyenek,nem úgy,mint egyeseknek.Nem utálkoznak,nem hallottam róluk olyan cikket,amiben sztárokat szidnának.Mi bajotok velük?Voltatok egyáltalán valaha One Direction koncerten?! Tudjátok hány rajongójuk van nekik?!

Mit képzeltek magatokról,hogy itt,névtelenül,mint nagy senkik,oltogatjátok őket,hogy "júúúúj,nyálgépek" ?

Mellesleg,ha ennyire nagy a pofátok,ne itt oltogassátok őket b*zdmeg!És kérdező,ha már feltetted a kérdést,ajánlom,hogy a WC-be szarj,de,gondolom ez tőled nem telik ki,szóval nyugodtan a nadrágodba.Na igen,és hidjétek el,ti irigy kutyák,hogy MEGDOLGOZTAK a sikerért.Mondjuk kinek is beszélik...Azoknak,akik a gép előtt oltogatnak olyan embereket,akiket nem is ismernek,irigykednek,mert ők SOHA(!!!) nem tudnak olyan kimagasló szinten teljesíteni mint ők.

Na igen,és még valami.Mielőtt még itt pofáznátok névtelenül,hallgassátok meg az egyik éneküket az X Factor videói közül,mert ott a természetes hanguk van.Szerintem nagyon szép hangjuk van,tehetségesek.Nem vagyok tinip*csa ,ahogy az egyik műveletlen válaszoló írta.

Ha már ennyire féltékenyek vagytok,próbáljátok meg azt,amit ők,meglátom,mire juttok,ti semmirekellő ,oktalan,paraszt.. (sorolhatnám,de inkább nem sűlyedek le a g*cizés szintjére..a ti szintetekre...)..szóval inkább hagyjuk.

De még egyszer és utoljára :

Anonim oldal,oké,de névtelenül utálkozni NEM ISMERT személyeken nem valami nagy intelligenciaszintre utaló dolog.Szánalmasok vagytok. Bye-bye.

2012. júl. 16. 17:00
 40/63 anonim ***** válasza:
40%
De kinek is beszélek* Utolsó voltam.
2012. júl. 16. 17:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!