Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Kicsoda-micsoda ez a One...

Kicsoda-micsoda ez a One Direction?

Figyelt kérdés
Facebookon az összes idióta csaj róluk rak ki képeket, meg beléjük van esve. De kicsodák is ezek, meg honnan kéne ismerni őket?
2012. márc. 10. 19:43
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
70%

Fúúú de kimagaslóan teljesítenek bassz@ meg. -.-

Egyedül a kis "édes" pofikájuk miatt szereted őket te is, meg az összes többi fanpics@ is. A kutyát nem érdekelnék, ha nem néznének ki "cukin".

2012. júl. 16. 23:27
 42/63 anonim ***** válasza:
22%

És mi a baj vele ha jól néznek ki?

Talán féltékeny vagy rájuk?

Mellesleg,nem tudsz egy mondatot sem írni káromkodások nélkül?:)

2012. júl. 17. 08:56
 43/63 anonim ***** válasza:
76%
Minek írtál róluk fél oldalnyi istenítést? Gondolod, hogy bárki véleménye megváltozik ettől? Ne akard már a világra erőltetni ezeket a kisfiúkat, aki szereti úgyis szereti, nekem meg mondhatod, hogy kimagaslóak, mert számomra rohadtul nem az a kimagasló tehetség amivel ők rendelkeznek.
2012. júl. 17. 10:10
 44/63 anonim ***** válasza:
23%
Azért írtam,mert leb*zizták őket.A lényeg benne az,hogy csak a plakátról látják őket és mégis b*zizzák.És amúgy is,én magasról lesz*rom,hogy ki szereti őket,illetve azt,hogy ki nem..
2012. júl. 17. 12:37
 45/63 anonim ***** válasza:
38%
A b*zizásról is felesleges papolni, aki fogalomzavaros és ostoba úgysem tudja a "homoszexualitás" valódi jelentését, és úgyis szitokszóként fogja használni ezt a szót.
2012. júl. 17. 13:01
 46/63 okoska:) ***** válasza:
23%
Miért neked mi a kimagasló teljesítmény? Az nem az hogy pár perc alatt elkelt a koncertjegyük?? Vagy az sem az hogy mindig telt házas koncertjeik vannak? VAGY HOGY A BRIT X-FACTORBAN 3. HELYEZETTEK LETTEK.???? és az élőshowba se azért kerültek be mert cukik, hanem mert a zsűri tobább engedte őket... És a nem tom ki a zsűriből azt mondta hogy 'szerinte ők lesznek a következő nagy fiúbanda?' Ez szerinted nem kimagasló teljesítmény? Akor neked mi a kimagasló teljesítmény? -.- vagy te ennél jobban teljesítész? Kétlem.
2012. júl. 17. 13:04
 47/63 anonim ***** válasza:
58%

Haha drága utolsó, te is megpróbálod megmagyarázni, hogy fantasztikusak, fogd már fel, hogy ha számomra nem azok hát nem azok.

Mit érdekel engem hányadikak lettek miért kerültek be meg tököm tudja mit hordasz még itt össze, nekem nem kimagaslóak, ugyanolyanok mint bármely másik tinibanda. Kimagasló nekem az akinek nagy a hangterjedelme, bármit el tud énekelni a színpadi jelenléte lenyűgöz és nem utolsó az értelmes mély jelentésű dalszöveg sem. Tudod náluk egyiket sem érzem, gondolom most megpróbálod bebizonyítani, hogy nem úgy van de ettől az én véleményem még sziklaszilárd.

Azzal, hogy én sem vagyok jobb náluk ne vagdalózz mert nagyon buta érv. Köszönöm!:)

2012. júl. 17. 13:13
 48/63 anonim ***** válasza:
60%
De pontosan azért szeretik őket ennyire mert "cukik". Sehol nem lennének, ha nem így néznének ki. De ezt hiába magyarázom egy rajongónak. :D
2012. júl. 17. 13:47
 49/63 anonim ***** válasza:
19%
Jól van,elég legyen..Te nem szereted ,mi igen.Szerintem kimagaslóak,szeretem a zenéjüket,ezt írtam le.Csak azt nem értem,minek kötöttél bele abba,hogy "fél oldalnyi istenítést" írtam.Ha szeretem őket olyan véleményt nyílvánítok,amilyet akarok,ameddig az nem sért semmilyen szabályt.Nem tudom,mi bajod volt a véleményemmel.Erről ennyit..
2012. júl. 17. 14:14
 50/63 okoska:) ***** válasza:
33%
Az én véleményem is sziklaszilárd hiába mondasz róluk bármit is próbálod bemagyarázni hogy nem jó a teljesítményük én akkor is ugy fogom látni/hallani hogy jó.. köszi :)
2012. júl. 17. 16:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!