Énekesek msn címje?
Figyelt kérdés
Valaki tudja Eric Saade Selena vagy akárki más msn címét? köszi!!2012. márc. 10. 16:53
1/16 anonim válasza:
Basszus... tedd fel még 50-szer ezt a kérdést jó? Felfognátok végre, hogy soha a büdös életbe nem fogjátok megszerezni külföldi sztárok msn címét? Agyatlan....
3/16 anonim válasza:
eleve nem lenne biztos hogy igaziak.amúgy msnen keress rájuk:)
4/16 anonim válasza:
Írj Ericnek twitteren. Aztán vagy mázlid lesz, vagy nem.
5/16 anonim válasza:
amúgy,ha tudná is valaki pl Ericét,szerinted megadná?én nem vagyok benne biztos.
6/16 anonim válasza:
elsőnek:szerintem azért nem így kioktatni a kérdezőt:)
7/16 anonim válasza:
Utolsó... igen, de amikor az 50. ilyen kérdéssel találkozol, és nem tudják megérteni, hogy nem nem fogják megkapni, akkor kicsit eldurran az agyad.
Nem is értem, hogy minek reményében tesznek fel egy ilyen kérdést. Mégis mi a francot várnak?
8/16 Victor Luca válasza:
Nekem meg volt Selena msn-címe és tőlem is mindenki kérte de senkinek sem érdemes megadni!!!!!!!!!Én sem adtam meg senkinek!!!
9/16 anonim válasza:
Na,ha már az előttem lévő leírta,akkor én is.Nekem meg megvan Ericé ,de nem adom senkinek;))Hogy miért,arra érteelmszerűen rá lehet jönni.:)
10/16 anonim válasza:
amúgy beszéltem is vele csomószor,szóval nem kamu.(előző)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!