Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan legyek énekesnő?

Hogyan legyek énekesnő?

Figyelt kérdés

Én egy 13 éves lány vagyok. Nagyon szeretnék énekesnő lenni, és úgy gondoltam hogy írok egy dalt, ami sok mindenkinek megtetszik és jön a karier . Tudok zongorázni, és az isolai énekkarban is szereplek. A kedvenc énkesnőm Adele akinek rengeteg számát el tudom énekelni mint pl. a Rolling in the deep, azért ezt a zenét írtam ide, mert van a refrénje amit nagyon magas hangon kell énekelni, és ez nekem sirelült. Egyfolytában azon gondolkozok, hogy hogyan legyek énekesnő. Ma elkezdtem írni a szerelemről egy dalt. Szerintem elég komoly a koromhoz képest, de úgy érzem hogy egy ilyen komoly dallal tudom megfogni az embereket. Örülnék ha írnátok véleményt, hogy szerintetek milyen, vagy esetleg kezdjek egy másikba, ami vidámabb.

Ez a szöveg, de még nincs befejezve:

Egyedül sétálok egy üres világon

Sehol egy árva lélek, csak magamra számírhatok,

Itt a vihar én meg csak állok

A nagy sötét kötülvesz, és csak ezt látom

Nagyon sajnálom, hogy ez történik

De ez az én világom

Ez az én világom

Járom az utcákat, de semmit sem látok

Ha még látok is az is csak rémálom

Felnézek az égre és csak a sötétet látom

Csak a sötétet látom

Mikor lesz már vége? lehet hogy csak álom

Magamra nézek pocsolyába,

De semmit sem látok.....

Ez volt a szöveg. Ezt a dalt átírnám angolra, mert ha itt meg élesz a sikerem akkor megyek Angliába.

2012. márc. 4. 20:52
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Hali!

Ismét én vagyok.Feltetted valahová?

Szívesen megnézném, hallgatnám.

Szerintem is a szerelem nagyon jó téma lenne..

Egyébként milyen stílusban szeretnél énekelni?

(:

2012. márc. 7. 18:10
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát olyan műfajokba mint Adele és még nem raktam fel mert ezen a héten egy szabad percem nem volt csak mindig este 8 óra után van. Arra gondoltam hogy az első dalom lehetne lassú és a refrénjét pedig magas hangon énekeném. Szerintetek?? Naés utolsó am melyik zenére gondolsz?? Erre vagy Pl: Adele-Rolling in the deep-re??
2012. márc. 7. 20:38
 13/18 A kérdező kommentje:
Egyébként még fel sem vettem. Tulajdonképpen arra várok hogy valaki tanácsot adjon hogy ez jó vagy nem vagy most mivan. Mert addig nem tudok semmit sem felvenni. De ha más dalaira gondolsz utolsó válaszoló Pl.Adele (megint őt hozom fel) akkor még egy kicsit gyakorlom a hétvégén. Aztán felveszem, és felrakom a Youtube-ra és majd tájékoztatlak titeket ha felvettem. Remélem jó lesz! :))
2012. márc. 7. 20:49
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ismét én!(:

Szerintem, Adele-Rolling in the deep igazán jó szám, magam is szeretem.Próbálkozz mondjuk avval.Nagyon szeretnélek hallani, szorítok neked.(-::-)

2012. márc. 8. 14:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Úhhhh......Hát én is kíváncsi vagyok rá. Köszi hogy szorítasz nekem. De ezen a héten nem hiszem hogy lesz rá idő. De mindenképpen felrakom mondjuk a jövőhéten. De lehet hogy előbb a Someone like you-t énekelném el. Mert az szerintem könnyebb.
2012. márc. 8. 19:56
 16/18 anonim ***** válasza:
37%

hát figyu, annyi jó énekes van Magyarországon hogy Dunát lehet vele rekeszteni.

Az hogy jó hangod van, írtál pár sort ami nem teljesen tökéletes, és máris hírnévre vágysz, azért ez nem így működik.

Hogy hogyan kezd el, ha nincs a hátteredben olyan igazi támogatód aki ért a szakmához, akkor csak úgy tudnál sikeresebb lenni ha jelentkezel egy tehetségkutatóba. Megasztár, X-faktor, Csillag születik.. többet nem tudsz csinálni.

Amúgy tényleg jó lenne ha youtubera töltenél föl videókat, mert én is kitudom énekelni a magas hangokat de borzalmasan, tehát attól mert tudsz magasan énekelni és énekkarba jársz még nem biztos hogy jó hangod van.

2012. márc. 10. 16:03
 17/18 anonim ***** válasza:
Menj el tehetségkutatókba de ha oda nem jutsz be akkor inkább felejtsd el hagyj fel ezzel az álommal mert csak kudarc fog érni..
2012. nov. 1. 20:33
 18/18 anonim válasza:

Folytattam a szöveget egy kicsit... Ha tetszik akkor nyugodtan tedd bele:

Kivilágosodik az ég

És megláttalak

Te elmész

De én rohanok utánad

Te hátranézel de csak mész tovább

De elértelek és te megfordultál

Együtt mentünk tovább a saját utunkon

Mivel ez a mi életünk a mi utunk

Remélem tudtam segíteni egy kicsit 😀 amúgy nekem tetszik a szöveg 👍😁

2019. febr. 19. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!