Melyik énekesnőt tartjátok ribancosnak?
Figyelt kérdés
lehet magyar is,külföldi is2012. febr. 12. 21:43
2/26 anonim válasza:
Igazából mind bugyiban vonaglik a színpadon a turnék alkalmával és a klippekben, szóval egyik se jobb a másiknál... De igen, Rhianna szerintem is kiemelkedőt nyújt, Kesha is megéri a pénzét, pláne ha valaki érti a dalszövegeit.
3/26 anonim válasza:
rihanna, kesha jó pont, de sztem taylor momsent kevesen überelik. xD Bár neki legalább jó hangja van. :D
4/26 anonim válasza:
Ha már Taylor Momsen akkor adja Courtney Loveot is, de tényleg ott a pont:D
5/26 A kérdező kommentje:
Én is Rihannára gondoltam.Akkor bírtam amikor még kezdő volt,ahogy ismertebb lett borzasztó nagy kur.va lett.Ahogy öltözik,meg hogy még fellépések mellett is bulizik.Kesha az nekem szimplán idegesítő,de szerintem Alexandra Stan lesz olyan mint most Rihanna.
2012. febr. 12. 23:53
7/26 A kérdező kommentje:
Régen Madonnával voltak így az emberek :D
2012. febr. 13. 01:52
8/26 anonim válasza:
Melyiket nem? Belőlük sajnos kevesebb van.
9/26 anonim válasza:
RiRi egyáltalán nem k.rva!!!!! Nem Ő tehet róla, hogy ezeknek a böszme embereknek erre van igényük! Nem is ismeritek Rihannát, akkor meg ne ítéljétek el! Hallottátok már egyáltalán egy dalát is? Hallottátok élőben? Képzeljétek el, én igen! És egy hatalmas koncertet csinált itt Bp-n! Mert rohadt jó hangja van, és fantasztikus show-t csinált! és kik vagytok ti, hogy ítélkezhessetek Rihanna fölött? Ti mit adtatok a világnak? Ő legalább letett valamit az asztalra! Keressetek rá a wikipédián! Rengeteg díja van! És normális zenét csinál! És a magánéletéhez nektek meg semmi közötök!! Úgy bulizik, ahogy akar! Nem rátok tartozik! Szálljatok le Robyn-ról!!!
10/26 anonim válasza:
Nem azt mondtuk, hogy ribanc, hanem hogy ribancos. Járj be magyarórára, ott megtanulod a szövegértést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!