Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Melyik énekesnőt tartjátok...

Melyik énekesnőt tartjátok ribancosnak?

Figyelt kérdés
lehet magyar is,külföldi is
2012. febr. 12. 21:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Azért mondjuk 90-től napjainkig nézzük már meg az énekesnőket és stílusukat.. Meg fogtok lepődni, mindenkin egyre kevesebb ruha van. Gondolok itt Madonnára, aki nem csak a korával, de állandó stílusváltásaival fent tud maradni. Most Lady Gaga is egyszerűen diktálja a trendet, se a klipjeiben, se a koncertjein nem takar túl sok mindent el magából :D Xtina Aguilera meg a legnagyobb utánzója! a 2000-es évek elején Britney-t majmolta, majd bekeményített, aztán eltűnt, majd Gaga 2-ként visszatért... mind1, ő sem a szégyenlősebb kategória, ahogy már az ártatlan Britney sem. Valóban Rihanna sem bíz sokat a képzeletre az öltözködését illetően, ezt adják neki.

A mai tinilányok, mint Miley, Selena vagy a HSM sztárjai és egyéb Disney-sek is felveszik a rövid nacit és kivágott felsőt minden probléma nélkül, hiába, enélkül nem lehet őket eladni.

Na de ez nem csak külföldön van így! Itthon is ott vannak a klippekben a szexi táncoslányok vagy táncosfiúk, vonaglás, tapi... (gondolj csak a fantasztikus rágógumira vagy szabó zsófikára, énektudás 0 testiség annál több :/ szánalmas)

Szóval, aki eljut a klippforgatásig, sok választása nincs ha sikeres akar lenni.

2012. febr. 14. 18:46
 12/26 anonim ***** válasza:

16:41

Uram irgalmazz a rajongóktól...

És te ki vagy, hogy ítélkezz mások fölött mert véleményt nyilvánítanak? Amúgy igen, hallottam már pár számát, éppenséggel a Rude Boy szövege is súrolja Kesha színvonalat.

Lehet nem ő tehet róla, hogy a piac ezt kívánja, de mégis ki tehet róla, ha valaki behódol ennek?

2012. febr. 14. 20:55
 13/26 A kérdező kommentje:
Úgy van utolsó!Azt írunk róla amit akarunk.Szerintem jó hangja lenne Rihannának,de borzasztó rossz dalokat csinál,és idegesítően énekel,amúgy mondom lehetne jó hangja,de így én is tudok énekelni.Hallottam hogy itt járt nálunk,gondolom itt is előadta magát,és egy szál bugyiban vonaglott a színpadon,az meg hogy nem ő tehet róla hülyeség,ugyanis a menedzsere megtiltotta neki 18 éves kora alatt hogy olyan ringyó legyen mint most,alig várta hogy betölthesse a 18-at hogy legálisan kur.va lehessen.Ne ugas nekem hogy nem tudok róla semmit!
2012. febr. 14. 23:16
 14/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem tényleg nem sokat tudsz róla, ha azt hiszed, hogy bugyiban vonaglott!! Nézz már meg egy koncertfelvételt, kérlek!
2012. febr. 15. 17:54
 15/26 A kérdező kommentje:
Te meg olvasni nem tudsz,írtam hogy szerintem,nem azt írtam hogy ezt csinálta.
2012. febr. 16. 23:23
 16/26 A kérdező kommentje:
Ja meg Lindsey Lohan.Ő is zenélt elvileg.
2012. febr. 17. 00:18
 17/26 anonim ***** válasza:
rihannát.
2012. febr. 19. 00:32
 18/26 A kérdező kommentje:
helyes! :D
2012. febr. 19. 01:16
 19/26 anonim ***** válasza:
:D
2012. febr. 20. 23:59
 20/26 anonim ***** válasza:
Rihanna
2012. márc. 1. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!