Hogyan legyek énekesnő?
Én egy 13 éves lány vagyok. Nagyon szeretnék énekesnő lenni, és úgy gondoltam hogy írok egy dalt, ami sok mindenkinek megtetszik és jön a karier . Tudok zongorázni, és az isolai énekkarban is szereplek. A kedvenc énkesnőm Adele akinek rengeteg számát el tudom énekelni mint pl. a Rolling in the deep, azért ezt a zenét írtam ide, mert van a refrénje amit nagyon magas hangon kell énekelni, és ez nekem sirelült. Egyfolytában azon gondolkozok, hogy hogyan legyek énekesnő. Ma elkezdtem írni a szerelemről egy dalt. Szerintem elég komoly a koromhoz képest, de úgy érzem hogy egy ilyen komoly dallal tudom megfogni az embereket. Örülnék ha írnátok véleményt, hogy szerintetek milyen, vagy esetleg kezdjek egy másikba, ami vidámabb.
Ez a szöveg, de még nincs befejezve:
Egyedül sétálok egy üres világon
Sehol egy árva lélek, csak magamra számírhatok,
Itt a vihar én meg csak állok
A nagy sötét kötülvesz, és csak ezt látom
Nagyon sajnálom, hogy ez történik
De ez az én világom
Ez az én világom
Járom az utcákat, de semmit sem látok
Ha még látok is az is csak rémálom
Felnézek az égre és csak a sötétet látom
Csak a sötétet látom
Mikor lesz már vége? lehet hogy csak álom
Magamra nézek pocsolyába,
De semmit sem látok.....
Ez volt a szöveg. Ezt a dalt átírnám angolra, mert ha itt meg élesz a sikerem akkor megyek Angliába.
Nem rossz a szöveg, a LÁTOM szót 6x ismétled, és ez ebben a rövidke szövegben amit leírtál nagyon sok, még ha lesz is folytatása.Az angolra írással, meg az a baj, hogy nem biztos, hogy rímelni fog, és rím nélkül nem dal a dal...
Ha viszont tényleg képes vagy SZÉPEN kiénekelni a magas hangokat, akkor először próbálkozz már megírt dalokkal, és ha felnősz, remélhetőleg lesz egy támaszod és felnőtt ésszel írhatsz egy saját dalt is.Kissebb segítséggel még lehet, hogy sokra viszed..
Ezt a dalt, ne haragudj meg, de szerintem mellőzd!
Sok szerencsét a továbbiakban!
Ha kész lesz az új dal, tedd fel azt is, hátha annak nagyobb sikere lesz itt!
Még egyszer sok szerencsét!
SZIA! (:-:)
Szerintem sem rossz :) Én verseket írok, de ennél sokkal de sokkal rosszabbakat írok:))
Sok szerencsét, én is énekesnő szeretnék lenni, de fahangommal nem megy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!