Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan legyek énekesnő?

Hogyan legyek énekesnő?

Figyelt kérdés

Én egy 13 éves lány vagyok. Nagyon szeretnék énekesnő lenni, és úgy gondoltam hogy írok egy dalt, ami sok mindenkinek megtetszik és jön a karier . Tudok zongorázni, és az isolai énekkarban is szereplek. A kedvenc énkesnőm Adele akinek rengeteg számát el tudom énekelni mint pl. a Rolling in the deep, azért ezt a zenét írtam ide, mert van a refrénje amit nagyon magas hangon kell énekelni, és ez nekem sirelült. Egyfolytában azon gondolkozok, hogy hogyan legyek énekesnő. Ma elkezdtem írni a szerelemről egy dalt. Szerintem elég komoly a koromhoz képest, de úgy érzem hogy egy ilyen komoly dallal tudom megfogni az embereket. Örülnék ha írnátok véleményt, hogy szerintetek milyen, vagy esetleg kezdjek egy másikba, ami vidámabb.

Ez a szöveg, de még nincs befejezve:

Egyedül sétálok egy üres világon

Sehol egy árva lélek, csak magamra számírhatok,

Itt a vihar én meg csak állok

A nagy sötét kötülvesz, és csak ezt látom

Nagyon sajnálom, hogy ez történik

De ez az én világom

Ez az én világom

Járom az utcákat, de semmit sem látok

Ha még látok is az is csak rémálom

Felnézek az égre és csak a sötétet látom

Csak a sötétet látom

Mikor lesz már vége? lehet hogy csak álom

Magamra nézek pocsolyába,

De semmit sem látok.....

Ez volt a szöveg. Ezt a dalt átírnám angolra, mert ha itt meg élesz a sikerem akkor megyek Angliába.

2012. márc. 4. 20:52
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Bocsi, tényleg nem megbántani akarlak, de ez nagyon bugyuta szöveg, ezek még nagyon sokat kell finomítani.
2012. márc. 4. 21:38
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Maga a téma egyébként nem rossz, csak iszonyat sok a szóismétlés.
2012. márc. 4. 21:39
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz a szöveg, a LÁTOM szót 6x ismétled, és ez ebben a rövidke szövegben amit leírtál nagyon sok, még ha lesz is folytatása.Az angolra írással, meg az a baj, hogy nem biztos, hogy rímelni fog, és rím nélkül nem dal a dal...

Ha viszont tényleg képes vagy SZÉPEN kiénekelni a magas hangokat, akkor először próbálkozz már megírt dalokkal, és ha felnősz, remélhetőleg lesz egy támaszod és felnőtt ésszel írhatsz egy saját dalt is.Kissebb segítséggel még lehet, hogy sokra viszed..

Ezt a dalt, ne haragudj meg, de szerintem mellőzd!

Sok szerencsét a továbbiakban!

Ha kész lesz az új dal, tedd fel azt is, hátha annak nagyobb sikere lesz itt!

Még egyszer sok szerencsét!

SZIA! (:-:)

2012. márc. 5. 16:48
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem rossz :) Én verseket írok, de ennél sokkal de sokkal rosszabbakat írok:))

Sok szerencsét, én is énekesnő szeretnék lenni, de fahangommal nem megy:)

2012. márc. 5. 17:25
 5/18 anonim válasza:
100%
Hát van min még dolgozni de ha korusban is szerepelsz meg minden akkor csak hajrá indulj a Megasztárba és ott amilyen hangok vannak simán énekesnő lehetsz ;))
2012. márc. 5. 17:59
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!! :D Szerintem is elég béna. Ki tudom énekelni a magas hangokat, szépen. Igen azt tervezem hogy pl Adele pár dalát eléneklem és felrakom ma netre. Köszönöm, hogy szerencsét kívántatok!! Ez nagyon sokat segít. Akkor belekezdek egy újba. De mi legyen a témája??? Fontos lenne. A Megasztárba meg az X-Faktor-ba viszont félek elmenni, meg elég messze lakok Budapesttől. Mégegyszer köszi. Az biztos hogy nem adom fel!!!
2012. márc. 5. 18:53
 7/18 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam mert nem ma rakom fel a netre! Bocsi. Majd valamikor.
2012. márc. 5. 18:54
 8/18 anonim válasza:
100%
De ne félj tényleg bizz magadban és majd rakd föl persze csak ha készen állsz rá mert azért rosszul is elsülhet de nemfog!!:))
2012. márc. 5. 21:32
 9/18 A kérdező kommentje:
Akkor most folytassam vagy ne?? Vagy írjak másikat?? És ha írok akkor az miről szóljon, mi legyen a témája?
2012. márc. 6. 21:06
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem a legfőbb, azt sokan szeretik:)
2012. márc. 6. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!