(Éder Krisztián) SP-t miért sp a neve?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 14:01
31/57 anonim válasza:
Szóval azért mert régen kosarazott, és alacsony volt, meg sötét volt, meg paraszt is, és...?
Mért kell vmit 20x leírni vmit? (Ezt a parasztosokra meg a kosarasokra is értem...)
32/57 anonim válasza:
nem akarom fikázni, mivel imádoom, de ezt ma találtuk ki márkkal: seggnyaló p*cs. xD szegéény.:F
33/57 anonim válasza:
Miért kell több milliószor leírni ugyanazt a választ? Egyszer már valaki leírta érthetően, miért kell még ezren leírjátok? Gondolom az ilyenek elolvassák a kérdést, de azt már nem nézik meg hogy valaki megírta-e már ugyazazt a választ, amit az illető is akar.
34/57 anonim válasza:
Ha jól tudom az "SP" elnevezés Éder Krisztián csicska voltából származik, mert gyorsan cumizza a brét. (speedy)
35/57 anonim válasza:
A választ már megadták a kérdésre, de annak ellenére, hogy nem Sötét Parasztnak hívom SP -t, annak ellenére én sem szeretem, mert egy rohadt búzatábla az egész gyerek, és az az úgynevezett ,,zene" amit művel ... Szerintem szánalmas, hogy azt hiszi magáról, hogy ő egy sztár!
36/57 anonim válasza:
én úgy tudom h azért is SP lett a neve, mert soproni.
amugy meg most mit kell oltogatni SP-t? kíváncsi lennék h azok akik oltogatják milyen számokat tudnának írni. ugyanis SP saját maga írja a számait, amire büszke is lehet. ;) vagy csak azért írjátok ezt róla, mert irigyek vagytok a sikerére. na ez Magyarország. mindenki irigy arra, aki tett le valamit már az asztalra.
amugy az a sötét paraszt, aki mondja, úgyhogy ennyik vagytok.;D
SP (L)(L)(L) még mindig többen vannak, akik szeretnek. :P (L)(L)(L)
37/57 anonim válasza:
Óvodás szövegell vágsz vissza? ,,Sötét paraszt az aki mondja" WTF Amúgy meg, a mai zene csak abból áll, hogy vesznek a sztárok pár sort, ami utána refrén lesz, a hülye paraszt meg majd énekelni fogja a refrént, és jól szórakozik. Verset írni a régi magyar költők is tudtak, és ők legalább énekeltek valamiről. SP ezerszer lejáratott témákról ,,énekel" üres szavakkal a háttérben.
39/57 anonim válasza:
az egyik albumán láttam egy ilyen feliratot hogy: Special
40/57 anonim válasza:
az az egyik cd-jének a címe.
speedy gonzales-Sp!
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!