(Éder Krisztián) SP-t miért sp a neve?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 14:01
21/57 anonim válasza:
régen az iskolájában a tesitanárja Speedy Gonzaleznek becézte mivel sp nagyon alacsony volt de jól tudott kosarazni és Speedy Gonzalez is alacsony volt és jól kosarazott.aztán a töbiek is igy hivták és végül megmaradt az "sp" név
nem biszti hogy igy volt de én igy tudom:)
22/57 anonim válasza:
ez betegség,amit csináltok! leírjam én is???
:D
23/57 anonim válasza:
najóó, emberek, sztem már a legfogyatákosabbak is felfogták miről van szó! nem kell 50x leírni. xD
25/57 anonim válasza:
asszem énis maradnék a sötét parasztnál. :D:D:D
27/57 anonim válasza:
"sötét paraszt" jót röhögtem... :)
28/57 anonim válasza:
13 évesen kosarazott a suliban.
nagyon alacson volt viszon naon gyorsan futott.
ezért az edzője elnevezte SPeedy Gonzales-nek.
Ezért a társai sokáig speey-nek hivták amiből megmaradt az SP.
29/57 anonim válasza:
Azért, mert a beceneve Speedy, és ebből lett az Sp. Tényleg! :)
30/57 anonim válasza:
Azért, mert kosarazott gyerekkorában.Nagyon alacsony volt, de nagyon gyors!Az edzője Speedy Gonsalasnek nevezte el.Sokáig Speedy volt a beceneve, és mikor bekerült a celebvilágba, úgygondolta, ez túl hosszú, ezért csak az első két betűt hagyta meg: SP!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!