Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok Rihannáról?

Mit gondoltok Rihannáról?

Figyelt kérdés
2011. dec. 29. 13:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Szeretem a hangját, és sok jó dala van. Az egyik leg ígéretesebb énekesnő, emellett szép is. Bár jobban örülnék neki, ha valamivel visszafogottabb lenne, hiszen a renitens, utcanős imázs nem kimondottan tini példakép.

Ettől függetlenül tehetségesnek tartom, és gyűjtöm az albumait.

34/N

2011. dec. 29. 15:01
 2/10 anonim ***** válasza:

Én sokáig nagyon kedveltem, sokat hallgattam tőle zenéket, ez-az. Aztán megkaptam a hírt, hogy Rihanna lesz Pesten és vettem jegyet. Most már nem kedvelem, hanem imádom! :D Tök jó fej volt élőben, kétszer lepacsizott a közönséggel (nem VIP-sek, sima jegyük volt, mint nekem!), dobolt (nem is tudtam, hogy tud dobolni), és nem a magától elszállt britnike nyomán berakta a CD-t és tátogott, hanem igazából énekelt (néha elhibázta a ritmust, max 5-ször egész koncerten, de inkább hibázzon énekelve, mint playbackről jól hangozzon. Mert az az előadó, aki nem énekel, nem tiszteli a közönséget, csak szembeköpi őket! Aki meg hibázik, az meg csak annyit mutat, hogy ő is ember). Szóval mindent egybevéve megérte kimenni, nagyon ügyes volt élőben (is)!

We fuckin' love you Rihanna! (A koncertet megjártak értik :D)

2011. dec. 29. 16:59
 3/10 A kérdező kommentje:
Dettó!ÉN is voltam koncerten:DD
2011. dec. 29. 19:58
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak a régebbi számai tetszettek,most is tetszik a zenéje csak tetetem,hogy nem:D Nagyon nem tetszik ez a stílusa.
2011. dec. 29. 21:56
 5/10 anonim ***** válasza:

én ezt gondolom Rihannáról..akit részletesebben érdekel a dolog az youtube és az Üzenet c. videókat tessék megnézni!

http://www.youtube.com/watch?v=CI96fjAC26k

2011. dec. 29. 22:18
 6/10 anonim ***** válasza:
nagyon tehetséges, de már a csapból is ő folyik, meg a nívea reklámból is! az tette be a kaput.
2011. dec. 29. 23:17
 7/10 CsanadMester válasza:
0%
Idióta nigger seggfeej
2011. dec. 31. 15:04
 8/10 anonim ***** válasza:
legjobban a karrierje elején szerettem. nagyon jó számai voltak. a mostaniak nem jönnek már be.
2011. dec. 31. 23:24
 9/10 anonim ***** válasza:

nem szeretem,sem a stílusát,sem a zenéjét.

1-2 száma jön be.de nem értem miért szárolják ennyire.

2012. jan. 2. 00:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Nagyon tehetségesnek tartom és nagyon szépnek :D

Imádom a hajait és hogy minden annyira jól áll neki!

Már akkor imádtam amikor megjelent az első klipje(pon de replay) már ott is gyönyörű volt és onnantól kezdve egyre csak nőiesedett :D

A dalai folyamatosan változtak ahogyan a stílusa is :D

2006 - [link]

2007 - [link]

2009 - [link]

2011 - [link]

[link]

2012. márc. 18. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!