Mit gondoltok Rihannáról?
Szeretem a hangját, és sok jó dala van. Az egyik leg ígéretesebb énekesnő, emellett szép is. Bár jobban örülnék neki, ha valamivel visszafogottabb lenne, hiszen a renitens, utcanős imázs nem kimondottan tini példakép.
Ettől függetlenül tehetségesnek tartom, és gyűjtöm az albumait.
34/N
Én sokáig nagyon kedveltem, sokat hallgattam tőle zenéket, ez-az. Aztán megkaptam a hírt, hogy Rihanna lesz Pesten és vettem jegyet. Most már nem kedvelem, hanem imádom! :D Tök jó fej volt élőben, kétszer lepacsizott a közönséggel (nem VIP-sek, sima jegyük volt, mint nekem!), dobolt (nem is tudtam, hogy tud dobolni), és nem a magától elszállt britnike nyomán berakta a CD-t és tátogott, hanem igazából énekelt (néha elhibázta a ritmust, max 5-ször egész koncerten, de inkább hibázzon énekelve, mint playbackről jól hangozzon. Mert az az előadó, aki nem énekel, nem tiszteli a közönséget, csak szembeköpi őket! Aki meg hibázik, az meg csak annyit mutat, hogy ő is ember). Szóval mindent egybevéve megérte kimenni, nagyon ügyes volt élőben (is)!
We fuckin' love you Rihanna! (A koncertet megjártak értik :D)
én ezt gondolom Rihannáról..akit részletesebben érdekel a dolog az youtube és az Üzenet c. videókat tessék megnézni!
nem szeretem,sem a stílusát,sem a zenéjét.
1-2 száma jön be.de nem értem miért szárolják ennyire.
Nagyon tehetségesnek tartom és nagyon szépnek :D
Imádom a hajait és hogy minden annyira jól áll neki!
Már akkor imádtam amikor megjelent az első klipje(pon de replay) már ott is gyönyörű volt és onnantól kezdve egyre csak nőiesedett :D
A dalai folyamatosan változtak ahogyan a stílusa is :D
2006 - [link]
2007 - [link]
2009 - [link]
2011 - [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!