Mit gondoltok Ördög Nóriról és Liluról?
Lilut nagyon szerettem amikor meg a Vivaban volt musorvezeto, az RTL-en csak par musorat lattam.
Ordog Norit meg egyedul a Kolyokklubban lattam, akkor nekem nem volt szimpatikus. Azota meg nem nezek tevet.; :)
20l
Az igen utolsó, irigyellek:) Én sajnos már nem tudnék tv nélkül élni, annyira az életem részévé vált.
Egyébként Nórit szeretem, bár azok a hajak amivel elrontják szegény csajt.. A sima rövid se tetszik, a hosszú sokkal jobb volt neki.
Liluról.. Hát ne is beszéljünk.. Annyira utálom szerencsétlent, hogy el nem lehet mondani.. Mikor ott nyávog való világba is, meg "hjaj nem ez volt a kérdésem, a kérdésemre válaszoljál már... Sose arról beszélsz, amiről kérdezlek..."Na hát.. Ezért nem fogom nézni a Csillag Születiket, miatta..
Nekem már hidegrázásom van Nóritól, a csapból is ő folyik, és idegesít a hangja is. Egyre jobban.
A reggeli műsorban szerettem, ott visszafogottabb, bájosabb volt.
az idei x-faktorban ő mondta saját maga,hogy le moncsicsi-fejűzték :D:D:D
na ezen szétröhögtem magam.
Lilu szerintem már kiszolgált, nagyon megöregedett, rendesen ráncos, persze kiló vakolatot rápakolnak.
Viszont vérprofi a szakmában.
Szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!