Mit gondoltok nicki minajról?
Figyelt kérdés
szerintem dagadt és ronda nem szeretem.azt hiszi ő a legnagyobb "rapper " egy öntelt disznó ez az én véleményem2011. dec. 11. 11:07
1/8 anonim válasza:
Attól, hogy valakinek feltűnően nagy segge van, még nem egyenlő azzal, hogy dagadt.:-P
(Kim Kardashian-ra, J.Lo-ra, Rihannára, Beyoncé-ra sem lehet mondani...)
Nekem bejön, nem kicsit;-)
2/8 anonim válasza:
Szerintem ritka ronda nő szegény....bár tény, valakinek mégis bejön.
3/8 anonim válasza:
Fejre nem egy nagy szám.
De azért a testét sok nő megirigyelné, hiába tagadják.
A pasik 90%-ának meg ez jön be (hangsúlyosan vékony derék, széles csípővel, nagyobb seggel, nagy mellekkel.)
4/8 anonim válasza:
Szerintem borzaszto igenytelen, getto zenet csinal es kozben ugy nez ki, mint egy bazari majom. Persze ez utobbi az o dolga, engem az elobbi zavar jobban. Nagyon igenytelennek tartom, amit o alkot. Meg a sajat mufajan belul is az. Kinozni lehetne a szamaival.
6/8 anonim válasza:
Nekem nem kéne az alakja. Van rajta túlsúly, szóval maximum azoknak a pasiknak jön be, akiket nem zavar a felesleg.
7/8 anonim válasza:
Tehetségtelen,öntelt, magamutogató senki! A külseje különösen nem érdekelne, ha közben letenne valamit az asztalra zeneileg, vagy bárhogy. De így, hogy a zenéje se jó... Egyetértek veled kérdező és én sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!