Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mit gondoltok rihannáról? ,

Mit gondoltok rihannáról? ,

Figyelt kérdés
szeretitek vagy nem???????? és indokoljátok meg miért
2011. dec. 12. 14:31
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szeretem Rihannát,mert a nevét nagy betűvel is le tudja írni.
2011. dec. 12. 14:37
 2/25 anonim ***** válasza:

én sztem a zenejet.

néha jól néz ki,néha meg nagyon sz.rul.

2011. dec. 12. 14:40
 3/25 A kérdező kommentje:
én is szeretem
2011. dec. 12. 15:44
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Én sokáig nagyon kedveltem, sokat hallgattam tőle zenéket, ez-az. Aztán megkaptam a hírt, hogy Rihanna lesz Pesten és vettem jegyet. Most már nem kedvelem, hanem imádom! :D Tök jó fej volt élőben, kétszer lepacsizott a közönséggel (nem VIP-sek, sima jegyük volt, mint nekem!), dobolt (nem is tudtam, hogy tud dobolni), és nem a magától elszállt britnike nyomán berakta a CD-t és tátogott, hanem igazából énekelt (néha elhibázta a ritmust, max 5-ször egész koncerten, de inkább hibázzon énekelve, mint playbackről jól hangozzon. Mert az az előadó, aki nem énekel, nem tiszteli a közönséget, csak szembeköpi őket! Aki meg hibázik, az meg csak annyit mutat, hogy ő is ember). Szóval mindent egybevéve megérte kimenni, nagyon ügyes volt élőben (is)!

We fuckin' love you Rihanna! (A koncertet megjártak értik :D)

2011. dec. 12. 16:04
 5/25 anonim ***** válasza:
39%

Előző:

már bocs, de szerinted Rihanna tiszteli akár egy kicsit egy a közönséget?

Huszonéves kis ribancról van szó (aki ezzel nem ért egyet az egy elvakult kis p.csa), azt sem tudta eddig, hogy mik azok a magyarok (valószínűleg mára el is felejtette), azt sem tudja még mi az a tisztelet.

Énekelt, mert a producere/managere azt mondta, ennyi.

Azt meg nem tudom miért érdekel bárkit is, hogy a másik ember mit gondol egy harmadik emberről.

2011. dec. 12. 16:24
 6/25 anonim ***** válasza:
83%

Ez az elvakult p.csa előző egy 19 éves fiú volt. Előfordul...

Lehet a manager mondta, hogy énekeljen, de megtette.

Azért mert valaki huszonéves még nem tisztelheti a közönséget?

Nem tudja kik a magyarok. Lehet. És te tudod mi a Fidzsi-szigetek vagy Grenada fővárosa? Vagy, hogy milyen rasszú emberek élnek Trinidadon? Vagy megmutatod vaktérképen Guyanát? És elmondod az ott uralkodó vallást?

(Amúgy Rihanna nem amerikai, mint a sok hülye mondja, hanem barbadosi, 300 ezer fős ország, a New York-i britnikénél talán jobban megérti, milyen egy kis nemzethez tartozni.)

Főleg, hogy nem is beszéltem a magyarokról, a közönséget tiszteli, függetlenül attól, hogy New Yorkban, Párizsban, vagy Lisszabonban lép fel.

És amúgy mire föl ribancozod le? Ismered személyesen? Én nem. Lehet, hogy ribanc, lehet, hogy jófej, de ehhez ismerni kéne SZEMÉLYESEN. Egyébként nem barátok vagyunk, előadó-rajongó "viszony" van köztünk, ehhez elég annyi, hogy jól zenél és élőben kedves a közönséggel.

Ülj le kettes.

2011. dec. 12. 16:51
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Plusz haverom volt, kint David Guettán és egy nagy csalódás volt, beköszönt, kicsit játszott, majd lement a színpadról és kész.

Rihanna háromszor jött be a közönségbe (a hozzám hasonló földi halandókra gondolok, nyilván nem a VIP-sekre, velük többet töltött, de hát VIP már Elvis idején is volt...), lepacsizott tök átlag emberekkel (én is panelból jöttem és ha két sorral előrébb tolakodok, akkor velem pacsizik).

Ilyen apró gesztusokra gondoltam, a jófejség és a közönség tisztelete címszó alatt. (Plusz, ha egy csöppnyi esze is van, tudja, hogy a lent lévő emberek nélkül cipője se lenne.)

2011. dec. 12. 17:02
 8/25 anonim ***** válasza:
21%

16:51

Akkor sem tiszteletből énekel, és még mindig tartom magam ahhoz, hogy nem tisztel ő még senkit/semmit, nem az a fajta ember.

És igen, ribanc (az már más kérdés, hogy ez akkora baj-e), ehhez nem kell személyesen ismerni senkit sem.

2011. dec. 12. 17:43
 9/25 anonim ***** válasza:
39%
Imádom! Sunáznám! :-)
2011. dec. 12. 18:44
 10/25 anonim válasza:
64%
Voltam koncertjén nagyon megszerettem! Rihanna egy igazi tehetség aki emellett ember! Mert ,mindenkinek vannak rossz tulajdonságai és ezt ő sem takarja el! És nagyon jól énekel táncol foglalkozik rajongóival!!! I LOVE RIHANNA 
2011. dec. 12. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!