Mit gondoltok rihannáról? ,
Szerintem ő olyan énekesnő, akit valaki vagy nagyon utál,
vagy nagyon szeret!!!
Én speciel szeretem, mondjuk vannak dolgai amiket nem szeretek benne, a mostani ribi stílusa valóban nem tetszik!Jobban szerettem azt a Rihannát, aki tisztességesen ki tudott állni a színpadra és eltudott énekelni egy dalt minden probléma nélkül... Ma már sajnos ő ezt úgy csinálja, hogy 20x átöltözik, magához nyúlkál
éneklés közben, nem törődik vele, h mennyire hamis csak
az a lényeg neki,h szexisnek tűnjön!
Ezeket leszámítva amúgy minden rendben van vele,
nagyon érdekesnek találom mint embert, mint énekesnőt!
A legelején kis cuki szerény lány volt, aztán picit nőiesebb szexibb, aztán berobbant az Umbrellával, akkor
szerintem nagyon vagány volt! :) Aztán elkövette élete nagy tévedését, hogy lenyíratta a haját és Lady Gaga stílusát kezdte utánozni!A rockstar külsejét pl abszolút nem bírtam! Chris Brown - os ügy után megintcsak megváltozott a stílusa, teljesen bekeményített zeneileg is, aztán jött a LOUD album. Nekem az volt a kedvencem,
szinte minden jól el volt találva, és az a piros haj
O_O nem gondoltam volna, hogy újra hosszú haja lesz!
Most újra barna hajú, ami nekem nagyon tetszik a zenéje
is remek és talán újra hasonlítani kezd a régi önmagához!
Mindent összevetve én bírom Rihannát, egyszer ilyen egyszer olyan de mégis mindig jó és tetszik, h mindig élőben énekel! Mégha hamisan is, de legalább nem playback!! :pp
én voltam a koncertjén, a zenéit nagyon szeretem , de mint nő nekem nem szimpatikus és szerintem nem is aanyira szép, de ez csak a saját véleményem
19/l
Előző:
szerintem még a rajongói is egyetértenek azzal, hogy nem valami szép.
Nagy nigger-segge van, kiéltk*rva feje, stb.
Én imádom, és ezt a pesti koncertje megerősíítette.:PP
A zenéje miatt...nem mint britni...-.-:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!