Van a környezetekben olyan ember aki hasonlít egy hírességre?
Figyelt kérdés
2009. máj. 11. 09:54
12/22 anonim válasza:
Az én egyik ismerősöm Philip Seymour Hoffmanra hasonlít, de nagyon.
13/22 anonim válasza:
Egy ismerősöm kiköpött Nicholas Cage :)
14/22 anonim válasza:
Tavaly nyáron ismertem meg egy srácot, és esükszöm először azt hittem hogy ő Matthew McConaughey. nagyon brutális :)
15/22 anonim válasza:
Barátom egyik barátja tiszta David Schwimmer :D Engem meg a régi Avrilhoz szoktak hasonlítani régóta. De én is ismerek kiköpött George Clooneyt :D
16/22 anonim válasza:
Ismerek egy srácot aki jóbarátom volt...."sajnos" dettó ugyanaz mint Zac Efron...nyert hasonmásversenyt meg most a jetixes tehetségkutatón van...kissé beképzelt lett a gyerek...
17/22 anonim válasza:
Apám tiszta John Travolta :D Engem meg hol Czippán Anetthez (TV2s Aktívos műsorvezető csajszi) hol Adriana Lima-hoz, hol Angelina Joliehoz hasonlítanak. Mindenki azt lát bennem akit akar, lényeg hogy déli típusú legyen a csaj :D :D
Amúgy volt egy myheritage nevű oldal ahol egy fényképed alapján kidobta, hogy kire hasonlítasz, nekem ott kijött egy 99%-os Sarah Michelle Gellar :D
Én már nem tudom kinek higgyek :D
18/22 anonim válasza:
jah a hapsi aki suliba fényképez:) tiszta george michael...van is fennt youtube on videó amin énekel:D
19/22 anonim válasza:
Egyik osztálytársnőm úgy néz ki, mint Florencia Bertotti xD (már amennyire sztárnak vesszük..)
20/22 anonim válasza:
Igen volt a könyvtárosunk aki a család barátja volt.De miután elhunyt azóta szerelmes vagyok Anthony Hopkinsba.Jó mi?Na jó nem de tényleg eszembe jut amikor Tonyra nézzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!