Szerintetek tényleg ilyen rossz ember Liptai Claudia?
Jól gondolom, hogy fiatal vagy és lány?
Amúgy tudom először nehéz különválasztani a két dolgot, de nézz meg ismertebb színészeket más-más filmben ahol más szerepeket játszanak. Mondjuk egyik filmben negatív, másikban pozitív szerepet. Ott sokkal természetesebb, hogy nem látod bele a másik filmben nyújtott alakítását az épp aktuális filmbe.
Szerintem nem rossz ember, nem tűnik annak. Csak olyan mint bárki más, ő is hibázhat, ő is lehet szerelmes stb. Ezt a rokkantkártyás dolgot is úgy felfújják. Amíg nem foglalkoztak vele ilyen komolyan, hogy ki használ ilyen kártyát addig nekem is csak vagy 30 ismerősöm volt aki folyton azzal parkolt...
Nem nézem a sorozatot, de úgy általában mindig kedvesnek tűnik. A pletykalapok próbálják lejáratni, mint sok más közszereplőt. Egyébként is, mi az, hogy rossz ember? Tudnék én mutatni párat, de szerintem nem Liptai Claudiánál kezdődik az, hogy ki rossz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!