A sztárok\celebek nyíltak, közvetlenek, kezdeményezőek a többi ember felé?
Az utolsó részt nem értettem, de én akkor most úgy válaszolok, ahogy van abban a zöld dobozban...
Nos, én Fluort hozom fel példának, meert sokan azt hiszik hogy beképzelt. Pedig ku.rvára nem az.
Szóval én bevallom, szeretem. Két élményem is van ezzel kapcsolatban. Az egyik: Június végén voltam az egyik fellépésen. Éjjel fél egykor volt. Kb. 15-en lehettünk ott, szóval inkább ilyen beszélgetősre sikerült a dolog, elég családias hangulat volt. :) Én voltam az első, aki aláírást kért tőle. Vittem a Fluor CD-met és megkérdeztem hogy ezt aláírnád. Aláírta, majd mondta, hogy hozott magával autogram kártyát, ha szeretném, aláírja nekem névreszólóan. Mondtam hogy okés. Kérdezte hogy mi a nevem, megmondtam, és aláírta. Nagyon közvetlen és aranyos volt. :)
A másik meg augusztus 5.-én volt (Fluor szülinapján, éjjel 00:00):
Lement a buli stb... Volt a dedikálás, és amikor én kerültem sorra, odanyújtottam az ajándékot, amit vettem neki (fura rácsú, fekete partyszemcsi),
Én: Boldog Szülinapot!
Ő: Jaajj, ezt nekem hoztad? :)
Én: Igeen. :)
Ő: Tényleg? :)
Én: Igeeen. :))
Ő: Jajj, köszönöm, ilyen partyszemüveget nem is láttam, és illik is a szerkómhoz. (fekete felsőben volt) :D
Aztán dedikálás fénykép stb.. :)) Nagyon jól éreztem magam mindkettőn. :)
értem értem... jo mondjuk azt tudm h fluor közvetlen.
De inkább a nagy ilágsztárokra gondoltam, és úgy értettem h. ha valaki nem közvetlen, nem nyílt a többiek felé stb ... attól még lehet-e híres?
lehet megint ugyanazt írtam le... :D nade valaki csak megérti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!